€ 37,50

Masterclass 'Diepte-interview' (Bram van Splunteren) | 20 September

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze masterclass laat Bram van Splunteren je de verschillende do’s en don’ts zien van het interview-vak. Aan de hand van actuele programma’s zoals “Zomergasten”, “Kijken in de ziel” en zijn eigen werk krijg je inzicht in hoe een goed interview tot stand komt.

Kun je bijvoorbeeld als interviewer ook 'te goed' voorbereid zijn waardoor je het risico loopt dat je interview te statisch en te geregisseerd wordt? Wanneer durf je los te laten van je plannen en echt te luisteren naar de geïnterviewde? Hoe zoek je grenzen op zonder de hoofdpersoon te beledigen om tot interessante discussies te komen?

Mis het niet en schrijf je snel in!

Bram van Splunteren

Bram heeft diverse spraakmakende documentaires op zijn naam staan, en vele markante persoonlijkheden geinterviewd. Voor de VPRO maakte hij, naast documentaires over de eerder genoemde muzikanten, programma’s over o.a. jongerencultuur, film, Amerika, zichzelf (!), de liefde. Voor het Belgische Canvas regisseerde hij enkele jaren geleden de filosofie-serie ‘Het Voordeel van de Twijfel’. Ook maakte hij voor de VPRO een aantal drama-producties.


Vervolg

Bij Amsterdam Film School kun je ook de volledige opleiding Regie Documentaire volgen. Schrijf je je hierna in voor de gehele opleiding? Dan kun je het bedrag van deze masterclass terugvragen. Huidige studenten krijgen korting, gelieve contact op te nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen