€ 12,50

Masterclass -Diversiteit in de liefde

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass -Diversiteit in de liefde

Liefde. Iedereen kent het, op zijn of haar manier. We geven het, verlangen het en streven het na. Het is universeel en één van de mooiste dingen in het leven! Het geeft je energie, maakt je blij, verbindt, biedt genegenheid, ontroert, fascineert en inspireert. Liefde is heel veelzijdig en kent vele verschijningsvormen en precies dat maakt het interessant. We raken er niet over uitgesproken!

Liefde heeft ook iets ongrijpbaars, we kunnen het niet aanraken, maar wel intensief beleven. Ondanks dat er veel gelijkenissen zijn, ervaren we liefde allemaal op onze eigen manier en in verschillende vormen.

Hoewel het soms lastig lijkt dat onze ervaringen van liefde verschillen, toch is dit van grote waarde! Diversiteit in de liefde is mooi en biedt veel mogelijkheden. We kunnen er als mens heel erg veel van opsteken. Zo leren we in onze relaties verschillen te overbruggen of accepteren, sluiten compromissen in situaties en leren we onszelf ook beter kennen.

Wil jij je laten inspireren door twee ervaringsdeskundige?Victoria & Mireille én zelf ook jouw visie en ervaring delen over diversiteit in de liefde?

Meld je dan aan voor deze interactieve inspiratiesessie!

Wat houdt het in? Tijdens de inspiratiesessie zullen Mireille en Victoria spreken over hun relatie, waar zij mee te maken hebben, hoe zij omgaan met de diversiteit in hun liefdesrelatie en geven zij tips vanuit eigen ervaring en kennis. Zij zullen tevens als gespreksleider fungeren tijdens het interactieve deel, waar we het met elkaar gaan hebben over:

* Wat is liefde?

* Op welke manier ervaar je het?

* Hoe geef je of ontvang je het?

* Hoe overbrug je verschillen in een relatie?

* Acceptatie in de liefde

* Liefdevolle communicatie

* Jezelf zijn en toch één

Kortom, een interactieve middag vol liefde, humor en verbintenis om elkaar te inspireren, te bekrachtigen en tot nieuwe inzichten te komen.

Voor wie is deelname aan Binnenstebuiten uitermate geschikt? - Iedereen die geïnteresseerd is in ‘hoe om te gaan met diversiteit in de liefde.’ - De deelname is vanaf 18 jaar, voor mannen en vrouwen, maximaal 35 personen. - Duur van de sessie: 3 uur (14:00 uur tot 17:00 uur) - Datum: zo. 8 oktober 2017 (locatie: Amsterdam adres: volgt) - Investering: €12,50 inclusief koffie thee, water en lekkere versnaperingen!

Victoria Monshouwer is een door liefde geïnspireerde en gedreven vrouw met een sterke positieve persoonlijkheid. Ze is creatief, oplossingsgericht, volhardend, communicatief zeer vaardig, goedhartig, hoog gevoelig, intuïtief sterk en heeft een groot empathisch vermogen. Haar werkwijze is mild en discreet, gebaseerd op ervaren/voelen, waarnemen, begripsvorming en praktiseren. Dit alles is gestuurd vanuit gevoel en door ervaringsleer gecreëerd inzicht. Ze heeft een goed ontwikkelde helicopterview en is een echte bruggenbouwer. Deze vaardigheden heeft zij als inwoner van het televisieprogramma Utopia 15 maanden lang uitermate intensief toegepast, waardoor zij de verbindende en stabiele factor werd binnen een dynamische omgeving. Balans is haar sleutelwoord. Ze is afgestudeerd Bachelor of Arts aan de Universiteit van Utrecht en heeft zich in haar schrijvende carrière veel gericht op creatieve uiting met therapeutische werking.

Liefde is… van en voor ons allemaal! Hoe dan ook!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen