Verkoop beëindigd

Masterclass Drama Montage (Sándor Soeteman - N.C.E) | 14 juni

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je verhaal vertel je pas echt in de montage.


Inhoud
Tijdens deze Masterclass gaat Sándor het vooral hebben over het dramatische aspect van montage en leer je hoe je een eigen visie kunt creëren op basis van je edit. Monteren is verhalen vertellen en biedt tal van mogelijkheden, maar welke keuzes maak je en waarom? Sándor vertelt je hoe je meer spanningsbogen en ritme in je montage kunt verwerken waardoor je verhaal nog beter naar voren komt.
Maak kennis met de valkuilen, vrijheden en beperkingen van een editor. Leer alles over de samenwerking tussen een editor en de regisseur. Wat is de rol van een editor? Waar begin je? Wat zijn de 'regels' van montage? Hoe kom je van een 0-versie tot je uiteindelijke slotmontage? Wanneer beslis je dat je beeld op slot gaat? Je leert het allemaal tijdens deze Masterclass van Amsterdam Film School!

Sándor Soeteman
Sándor is gespecialiseerd in het monteren van speelfilms, korte films en televisiedrama. Hij werkt voor zowel commerciële als arthouse producties, van drama tot thriller en comedy: Klem, Adios Amigos, Gooische Vrouwen 2, Overspel, Kidnep, Toren C, De Prooi, Lilet Never Happened... Door de afwisseling van deze stijlen is zijn werk nooit eenzijdig. Naast zijn beroep als editor is Sándor al sinds 1996 verbonden als gast-docent aan de Nederlandse Film Academie in Amsterdam en sinds 2018 is hij lid van het bestuur van de N.C.E. In 2005 werd hij genomineerd voor een Gouden Beeld in de categorie "beste editor van een televisie productie".


Vervolg

Bij Amsterdam Film School kun je ook de volledige Opleiding Montage volgen van acht maanden. Schrijf je je hierna in voor de gehele opleiding? Dan kun je het bedrag van deze Masterclass terugvragen. Huidige studenten krijgen korting, gelieve contact op te nemen met ons team.

Masterclasses voor en door professionals.

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen