€ 242 – € 302,50

MASTERCLASS: DUURZAAMHEID IS PASSÉ

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat is duurzaamheid anno 2017 en vooral ook: wat is het niet? Dat is de vraag die centraal staat in deze masterclass die gegeven wordt door Hugo Hollander en Carolien Gadella- van Wersch, auteurs van het boek Duurzaamheid is Passé. Tijdens de masterclass krijg je inzicht in de belangrijkste ingrediënten van succesvol duurzaam ondernemen en wat dit betekent voor de organisatie waarin je zelf werkzaam bent.

Er zijn zoveel zinnige en onzinnige initiatieven die voorbij komen onder de noemer duurzaamheid dat de betekenis ervan verloren lijkt te gaan. Terwijl het onderwerp actueler en belangrijker is dan ooit. Reden om het onderwerp duurzaamheid eens kritisch onder de loep te nemen. Tijdens de masterclass nemen Hugo en Carolien je mee in hun visie op duurzaam ondernemen en de vragen die er leven rondom dit onderwerp.

Met deze praktische masterclass ben je in één middag op de hoogte van de huidige stand van zaken op het gebied van duurzaam ondernemen, of liever gezegd meervoudige waarde creatie. Aan de hand van acht ingrediënten gaan we in op hoe bedrijven, van groot tot klein, succesvol en toekomstbestendig kunnen ondernemen. We bespreken deze acht ingrediënten, geven voorbeelden uit de praktijk en er is ruimte genoeg om zelf aan de slag te gaan om in kaart te brengen wat de belangrijke aandachtspunten zijn voor jouw eigen organisatie of het bedrijf waar je werkt om zowel winstgevend te zijn én tegelijkertijd een positieve impact op de maatschappij te kunnen realiseren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen