€ 0 – € 17,50

Masterclass Facebook Advertising

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tussen de Bogen 24

24 Tussen de Bogen

1013 JB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Marketeers geven aan dat zij behoefte hebben aan specialistische hulp op het gebied van digital marketing. Dit is niet verwonderlijk. Het aantal taken van marketeers is immers enorm toegenomen in de afgelopen jaren.

Arverio helpt haar klanten met het invullen van hun behoefte aan digitale ondersteuning. Daarbij gaat het om advisering, outsourcing en leveren van capaciteit voor digitale vraagstukken in het bijzonder op het gebied van digital marketing en webdevelopment.

Facebook Advertising is steeds meer een cruciale schakel geworden in de marketing van diverse bedrijven. Helaas benutten lang niet alle adverteerders de enorme kansen die je hebt bij het opzetten van een goede Facebook campagne. Dat is jammer, want een Facebook campagne kan een enorme boost geven in engagement en kwalitatief websiteverkeer. Wie hierover meer wil weten is van harte welkom bij onze Masterclass Facebook Advertising op 28 juni a.s.

Masterclass Facebook advertising

Onlangs kondigde Facebook aan het algoritme aan te scherpen en meer nadruk te leggen op berichten van vrienden. Bedrijven hebben het nakijken en zien hun bereik verder wegzakken. Door het maken van goede content is het mogelijk om een stuk van het verloren bereik terug te winnen. Maar daarvoor moet je grote inspanningen leveren zonder garanties op herstel.

Adverteren op Facebook biedt grote kansen om weer in contact te komen met je doelgroep. Maar doordat deze omgeving sterk in ontwikkeling is, wordt het steeds lastiger om je weg te vinden.

Tijdens de masterclass legt Facebook Advertising Specialist Ruud Schoen je precies uit hoe je een social strategie bouwt en geeft hij slimme tips om jouw doelgroep dichter naar je toe te trekken. Kom je ook?


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tussen de Bogen 24

24 Tussen de Bogen

1013 JB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen