€ 30

Masterclass Film Productie (Guusje van Deuren)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 5P

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inhoud

Je gaat inhoudelijk in op het proces als producent en productieleider. Je leert o.a. de belangrijkste taken van het vak en welke verantwoordelijkheid de functie met zich mee brengt. Hoe bouw je een productie op? En hoe ga je met zaken als budgetteringen om?

Guusje van Deuren

Guusje van Deuren studeerde in 2011 af aan de Filmacademie met de fictie film Geen weg terug en de documentaire Kluizenaar. Geen weg terug won de ‘CIVIS Media Price’ voor beste Europese korte film en de Nassenstein Award voor beste afstudeerfilm. Guusje zelf won de NVS Producenten Award. Guusje werkte als junior producer bij Lemming Film en voegde zich later bij Waterland Film. Hier was zij als junior producer verbonden aan speelfilms als Onder het Hart en Het leven volgens Nino, als producer aan de NTR KORT! LEEG en als co-producer aan onder andere White Sun, The Third Side of Later werkte zij voor onder andere New Amsterdam en Halal Film. Sinds begin 2016 produceert Guusje samen met producer Rianne Poodt film- en muziektheater projecten vanuit hun eigen productiemaatschappij The Rogues. In beide disciplines richten The Rogues zich op projecten van uitgesproken makers die geworteld zijn in het hier en nu. Naast haar werk in film was Guusje inhouse producer en coach van de Master ‘Creative Performance Lab’ aan het Conservatorium van Amsterdam en geeft ze les aan de productiecursus van de Filmacademie.

Vervolg

Bij Amsterdam Film School start in januari de volledige opleiding Productie (gegeven door o.a. Guusje van Deuren. Bij inschrijving van deze opleiding kun je het bedrag van deze masterclass terugvragen. Huidige studenten krijgen korting op de masterclass, gelieve contact op te nemen.

Masterclasses voor en door professionals

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 5P

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen