MASTERCLASS FOCUS OP JE CONCEPT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARNHEM

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Loop je al een tijdje met een heel tof idee? Lijkt het je bijvoorbeeld super gaaf om een kledinglijn op te zetten of een eigen boek te schrijven? Maar komt het maar niet van de grond omdat je niet weet waar je moet beginnen of omdat je best wel wat beren op de weg ziet. No worries. I am here to help you. Hoe tof zou het zijn als je in 1 dag alle handvatten krijgt om van jouw idee een sterk concept te maken? Dat je hulp krijgt bij het maken van keuzes en een krachtige propositie neerzet. Ik leer je niet alleen wat nodig is voor een sterk concept, maar ik deel ook mijn eigen ervaringen met je. Zo heb ik zelf jarenlang in de retail gewerkt (mode & food sector), heb ik mijn eigen concepten op basis van haver ontwikkelt en werk ik momenteel aan 2 boekconcepten.

De Masterclass 'focus op je concept' is een dag full focus aan jouw concept werken met linkedminded people in een super inspirerende omgeving. Je gaat naar huis met een flinke dosis energie, kennis en inspiratie en kunt de eerste stappen gaan zetten om van jouw idee een sterk en commercieel concept te maken. Je komt met een idee > je gaat weg met een concept! Hoe tof?

Voor zelfstandig ondernemers die al een tijdje rondlopen met een te gek idee, maar niet de kennis of ervaring hebben om dit idee te vertalen naar een sterk commercieel concept. Wellicht heb je al heel duidelijk wat je wilt en ben je op zoek naar de juiste stappen. Maar het kan ook zijn dat je nog zoekende bent of je concept wel haalbaar is. Een ding weet je zeker, je wilt het niet langer bij een droom houden en nu echt gaan doen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARNHEM

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen