Verkoop beëindigd

Masterclass "Gesprekken met Impact" 4 maanden: februari - mei 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

8 online workshops + 1 live workshop in Eindhoven ; intakegesprekken in februari

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gesprekken met Impact is een blended master programma voor professionals (zoals coaches, supervisoren, trainers, en therapeuten) die hun gesprekken naar een hoger niveau van vertrouwen willen tillen.

Gesprekken met Impact is gebaseerd op een raamwerk met concepten van Conversational Intelligence®, afgekort C-IQ, van organisatie-antropoloog en top executive coach Judith E. Glaser.

C-IQ is een uniek raamwerk voor verandering en transformatie. Het geeft een aanvullend nieuw perspectief voor menselijke interactie op het snijvlak van communicatieve gedragswetenschap, culturele antropologie, neurochemie en -biologie en de systeembenadering van relaties tussen mensen.

Waarom "Gesprekken met Impact"?

- Een verschuiving van IK-gerichte naar WIJ-gerichte gesprekken is noodzakelijk om speler te blijven als individu en als team in de organisatie en in de maatschappij.

- Veranderingen gaan sneller dan ooit en doen een groot appèl op de manier waarop we communiceren. In gesprekken ontstaat wantrouwen of vertrouwen.

- Naarmate je meer inzicht hebt in de patronen van gesprekken en de C-IQ tools kunt toepassen ben je in staat om gesprekken als een architect te ontwerpen en opnieuw te construeren.

Welke Impact?

Woorden hebben de macht om onze hersenen te veranderen. Ze zetten de productie aan van hormonen en neurotransmitters, ze prikkelen lijfelijke systemen en zenuwpaden en ze hebben invloed op onze emoties en gedachten.

In Gesprekken met Impact leer je welke patronen in gesprekken toegang geven tot verbinding en vertrouwen, en welke patronen angst en wantrouwen oproepen. Je leert verbinden, je te committeren, te navigeren en je kunt op een gezonde manier samenwerken.

Programma:

Het masterprogramma Gesprekken met Impact bestaat uit verschillende onderdelen en loopt hoofdzakelijk online: inhoudelijke webinars, mastermind, individuele sessies en groepssessies.

  1. Individueel intakegesprek
  2. Individuele C-IQ Katalysator Analyse van gesprekspatronen (oxytocine-cortisol)
  3. online inhoudelijke modules op 5 maart, 26 maart, 16 april en 7 mei: alle dagen van 19.30 -21.00 uur
  4. online interactieve sessies op 19 maart, 9 april, 30 april, 28 mei: alle dagen van 19.30 - 21.00 uur (op 9 april avond live)
  5. Wekelijks huiswerk, tools en cases (individueel en met buddy)
  6. 24/7 toegang tot besloten professionele leeromgeving
  7. Live workshop van 1 dag met alle deelnemers en introducees op vrijdag 25 mei.

Individuele intake-gesprekken in de maand februari 2018 op afspaak

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Olaf Beelen of Sonja Vlaar (sonja.vlaar@attune.nl / 06 51762344).

Stay Tuned!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

8 online workshops + 1 live workshop in Eindhoven ; intakegesprekken in februari

Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen