€ 10

Masterclass: Grenzen Aangeven, trainer & coach Serge de Boer

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Centrum

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe geef je je grenzen goed aan in je relatie of op je werk? Wanneer kies je voor jezelf en wanneer voor de ander? En hoe kan je keuzes maken vanuit je why, vanuit wie jij echt bent zodat je goed voor jezelf zorgt? In deze Masterclass leer je niet alleen de theorie maar ga je ook aan de slag om over meer vaardigheden te beschikken om elkaar op constructieve wijze aan te spreken.

Spreker Serge de Boer is trainer en coach en verzorgt in het bedrijfsleven assertiviteit en leiderschap trainingen, waarbij hij vier niveaus onderscheidt: gedrag, vaardigheden, overtuigingen en identiteit.
Je ontmoet bij onze maandelijkse LoZ Masterclass zo’n veertig andere twintigers en dertigers die houden van persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en echte relaties.

Om de locatie- en organisatiekosten te bekostigen, betaal je EARLY BIRD slechts €10 voor deze Masterclass. Er zijn altijd veel nieuwe gezichten bij de Masterclass dus kom zelf ook onze open community voor young professionals voor het eerst ervaren!

Bekijk alvast deze mooie clip om de sfeer bij de LoZ Amsterdam Masterclass te proeven: https://youtu.be/WOlD9t3PMhw

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Centrum

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen