€ 75 – € 100

Masterclass: Groots acteren in 3 stappen | Frederik de Groot

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 6C

1019 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdagmiddag 21 oktober geeft de ervaren acteur Frederik de Groot een exclusieve Masterclass n.a.v. zijn boek Groots acteren in 3 stappen. De masterclasses van Amsterdam Film School zijn voor en door professionals. Deze Masterclass wordt gegeven i.s.m. faaam.

Review van het boek:

"Dit boek hoort thuis in de rugzak van elke acteur die smacht naar oprecht geloofwaardig zijn voor de camera." (Hugo Metsers)

Over de Masterclass

Wat wil iemand bereiken en wat doet iemand om dat doel te realiseren? In welke situatie bevindt iemand zich? Wat is zijn achtergrond, zijn of haar bagage? In mijn ogen DE 3 aspecten die een rolfiguur bepalen en GELOOFWAARDIG tot leven brengen. Deze wetmatigheden lezen als een kookboek maar zijn niet het gerecht zelf. Doen, doen, doen...

Ik gebruik een improvisatie die dicht bij onze belevingswereld ligt en geef de middelen die er toe leiden dat de scène en uw acteerprestatie de nodige impact heeft. Dit alles met voldoende ruimte voor een dialoog over communicatie en acteren.

Frederik de Groot

Frederik de Groot is acteur, stemacteur, communicatie- en presentatie trainer en schrijver van twee boeken. Hij is vooral bekend van de tv series De fabriek, Herenstraat 10, Bureau Kruislaan en Unit 13.

Bekijk zijn website hier.

Vervolg

Na deze masterclass enthousiast geworden? Amsterdam Film School biedt in samenwerking met faaam ook complete acteeropleidingen aan in verschillende niveaus. Bekijk hiervoor de website.

Ontvang na inschrijving op een reguliere opleiding het bedrag van de masterclass weer terug. Huidige studenten ontvangen op deze masterclass 30% korting.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 6C

1019 AZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen