Gratis

Masterclass Gymnasium 2021 Groenewald

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groenewald Stein

Kinskystraat 15

6171 LX Stein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Deze masterclass is speciaal bedoeld voor leerlingen van groep 8 die (nog) niet zo goed weten wat de keuze voor gymnasium inhoudt.

Over dit evenement

Deze masterclass is speciaal bedoeld voor leerlingen van groep 8 die (nog) niet zo goed weten wat de keuze voor gymnasium inhoudt. Tijdens deze speciaal voor groep 8 georganiseerde middag, krijg je een beter beeld van ons gymnasium. Stel al je vragen, volg een paar lessen en laat je bijpraten door onze huidige gymnasiumbrugklassers.

Onze docenten heten je welkom in de hal van de school. Daarna gaan we naar het lokaal. We starten om 14.30 uur en eindigen de middag om 16.00 uur. Je ouder(s)/verzorger(s) is/zijn welkom om je in de hal weer op te komen halen.

Door je aan te melden voor deze activiteit ga je ermee akkoord dat er tijdens deze middag opnames gemaakt worden voor promotiedoeleinden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groenewald Stein

Kinskystraat 15

6171 LX Stein

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Groenewald te Stein

Organisator van Masterclass Gymnasium 2021 Groenewald

Groenewald is een school die in het bijzonder aandacht heeft voor de prestatie, de veiligheid, de eigen verantwoordelijkheid en het welbevinden van onze leerlingen. Kwalitatief en innovatief onderwijs hoort daar natuurlijk bij. Wij bereiken met onze leerlingen uitstekende prestaties waarbij elk kind op het eigen niveau alle mogelijkheden krijgt geboden.

Onze school heeft ongeveer 1500 leerlingen die verdeeld zijn over de drie afdelingen: vwo (bestaande uit een gymnasium- en atheneumstroom), havo en vmbo. (Het merendeel volgt vwo, havo of vmbo-tl. Binnen de kader- en basisberoepsgerichte leerweg wordt enkel de sector Zorg en Welzijn aangeboden). Met deze grootte kunnen wij een prima onderwijsaanbod realiseren en tegelijkertijd de massaliteit vermijden.

Een prettig en veilig leefklimaat in een aangename omgeving biedt onze leerlingen alle mogelijkheden om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk werken wij niet alleen met jullie binnen school maar ook met vele zinvolle projecten buiten school.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen