Gratis

Masterclass - Help je klant kopen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

2605 Marketing

Sint Nicolaasstraat 2

IJsselstein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je bedrijf staat. Een prachtig bedrijf. Nu is het tijd om te groeien. Een prachtige tijd: de kans om nieuwe klanten te vinden is groter dan ooit. Maar je bent niet alleen. Hoe zorg je dat je doelgroep jou interessanter vindt dan je concurrent? Dat valt nog niet mee. Toch ben je op zoek naar die ene manier om de aantrekkingskracht van jouw bedrijf te vergroten en de markt naar je toe te laten komen. Onmogelijk? Zeker niet. Makkelijk? Ook dat niet. Haalbaar? Wat dacht je!

Om te groeien heb je nieuwe klanten nodig. Maar om nieuwe klanten te kunnen bereiken, moet je weten wie je ideale klant is. Pas als je dat weet, kun je hem – of haar – bereiken en de juiste snaar raken. Praat met hem over zijn probleem en welke oplossing jij daarvoor kan bieden. Neem zijn zorgen weg en ik weet zeker dat je zijn aandacht hebt. Maar met die aandacht is hij nog geen klant. Die aandacht moet je om weten te zetten in een verkoopkans. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je in deze masterclass

Mouwen opstropen en aan het werk

Tijdens deze masterclass geen ellenlange monologen. Niks ervan. We gaan aan het werk. Youri Kuper, salesmaster van Make Marketing Magic, vertelt ons al zijn geheimen. Hoe kun je je marketing en sales echt goed op elkaar laten aansluiten? Hoe richt je je sales proces op een juiste manier in? Hoe ga je om met de lead-to-deal-tijd van je potentiële klant? We gaan concreet in op manieren om in contact te komen met de juiste mensen uit je doelgroep. Je leert ze kwalificeren en hoe je ze door de stappen in het salesproces begeleidt. Kortom: je helpt hem kopen. Een verkoopkans is mooi, een blije klant is beter.

Deze workshop is voor B2B ondernemers die behoefte hebben aan focus, professionalisering en leads. Wij helpen je graag!

Nathalie, 2605 Marketing

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

2605 Marketing

Sint Nicolaasstraat 2

IJsselstein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen