Gratis

Masterclass: Hoe Blijf je Competitief in een Snel Digitaliserende Wereld?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Leer alles over innovatie, trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de toekomst van jouw bedrijf en hoe je hierop in kan spelen.

Over dit evenement

Hoe zorg je ervoor dat je competitief blijft met je bedrijf in een snel digitaliserende wereld? Simpel! Door te innoveren. Uiteraard is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe pak je dit precies aan en waar moet je allemaal op letten?

In de online masterclass “Hoe Blijf je Competitief in een Snel Digitaliserende Wereld” geven we je alle handvatten die je nodig hebt om te starten met innoveren. Je leert wat innovatie precies is, welke innovatiemodellen er zijn en welke trends en ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op de toekomst van jouw bedrijf.

Vervolgens leer je hoe je dit kan doorvertalen naar een actieplan. We eindigen de masterclass met een live Q&A waarin we vragen beantwoorden. Deelnemen aan de online masterclass is gratis. De masterclass wordt aangeboden door de provincie en gemeente Utrecht.

Waarom deelnemen?

Door de 1,5 meter-economie staat het bedrijfsmodel van veel bedrijven onder druk. Er is een grote kans dat dit ook voor jouw bedrijf geldt. Daarnaast is de transitie van off- naar online door corona ook nog eens in een stroomversnelling gekomen. Het gedrag en de behoeften van consumenten zijn snel aan het veranderen. Gelukkig biedt dit ook kansen! Door deel te nemen ontdek je wat deze kansen zijn en kan je een eerste stap zetten richting een toekomstproof verdienmodel. Ofwel; Never let a good crisis go to waste!

Wat ga je leren?

  • Wat innovatie is;
  • Welke innovatiemodellen er zijn;
  • Welke trends en ontwikkelingen van invloed kunnen zijn op jouw bedrijf.

Wat is het resultaat?

  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
  • Je weet welke trends wel en geen impact hebben;
  • Je bent klaar om aan de slag met het ontwikkelen van een actieplan.

Voor wie is deze masterclass?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor ondernemers met een retail of horeca bedrijf in Utrecht. Uiteraard kunnen ook andere ondernemers deelnemen! De methode om tot een actieplan te komen is voor elke ondernemer toepasbaar.

Programma

  • 15.00-15.30 Presentatie: Alles over innovatie
  • 15.30-16.00 Hoe maak je een actieplan
  • 16.00-16.30 Q&A
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen