MASTERCLASS hogere arbeidsproductiviteit door slimme groei

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

regio Amersfoort

Amersfoort

3882RN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hoe kun je als bedrijf blijven groeien met een (dreigend) tekort aan medewerkers? Jaarlijks 10 miljard verlies door mentaal verzuim in NL!

Over dit evenement

De groei neemt toe en de beroepsbevolking krimpt.Het is dus noodzakelijk dat juist de productiviteit per medewerker gaat toenemen. En hard ook. Uit onderzoek blijkt dat de arbeidsproductiviteit de komende 20 jaar maar liefst 200% moet stijgen om de huidige groeiprognoses te kunnen realiseren. Terwijl wij juist zien dat veel organisaties kampen met mentaal verzuim, beperkte motivatie van het personeel en daarmee een lage of dalende arbeidsproductiviteit.

Hoe kun je deze vicieuze cirkel doorbreken?Hoe stimuleer je de organisatie om slimmer te werken, zonder dat ‘de mens’ vergeten wordt?

Eén ding is zeker: de tijd van snelle 'domme' groei, door er gewoonweg meer mensen bij te plaatsen, is voorbij. Anders denken én doen. Want leiderschap en de gedragscultuur heeft veel invloed op het welzijn – en daarmee de motivatie en productiviteit - van medewerkers. Aandacht voor de mens achter de medewerker is van groot belang.

Tijdens deze masterclass gaan we in op de grootste beïnvloeders van arbeidsproductiviteit en het probleem van mentaal verzuim in relatie tot het behalen van je bedrijfsdoelstellingen en strategie. We leren om de vicieuze cirkel in je organisatie te herkennen en doorbreken, en geven onze visie op hoe je sturing kunt geven aan de juiste zaken gericht op groei. Een mooie gelegenheid om op gezellige, interactieve wijze kennis te delen en elkaar te versterken door te doen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

regio Amersfoort

Amersfoort

3882RN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen