€ 151,25

Masterclass "Hoog in Google, waar moet ik het zoeken?"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pathé Zwolle

11 Pannekoekendijk

8011 BJ Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Programma:

9:15 Ontvangst

9:30 Zaal open – begin presentatie

11:00 Pauze (15 min)

12:30 Einde Presentatie – tijd voor vragen – Netwerken.

13:00 Einde

Door zoekmachine optimalisatie expert: Mark Leer

Tijdens deze masterclass leert Search engine optimalisatie expert, Mark Leer, je om je niet te focussen op de meest toegepaste ranking factors, maar juist te zorgen voor een stabiele basis.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat veelal de standaard ranking factors wel worden toegepast, maar juist de basis uit het oog wordt verloren. De focus ligt vaak op content. Zeker belangrijk, maar als je basis niet goed is moet je veel meer inspanning leveren in content. En content voor jezelf schrijven is altijd lastig.

Hij gaat in op trends en ontwikkelingen in het search landschap. Je gaat antwoorden krijgen op vragen als:

Moet je wel focussen op Google?

Waarom zak ik terug in de zoekmachine?

Ik maak goede teksten maar deze worden niet gevonden, waarom?

Wat zijn nou echt de belangrijkste ranking factoren op dit moment?

Wat zijn de trends op dit moment?

Wat moet ik doen om in 2019 ook nog te groeien?

Hoe weet ik hoe ik ervoor sta op dit moment?

Hoe blijf ik de concurrentie voor?

Men zegt dat Wordpress beter is voor SEO, klopt dat?

Ik gebruik Magento, is dat een goede keus?

Ik verkoop diensten, heb ik dan wel iets aan SEO?

Om het maximale uit je zoekmachine optimalisatie te halen gebruik je onderstaand stappenplan wat uitgebreid aan bod komt.

  1. De meest gebruikte ranking factors zijn de titel, meta description, h1 koppen, en keywords in de tekst. Deze zijn zeker heel belangrijk. Maar door gebruik te maken van meer ranking factors is het succes hoger. Weet je niet hoe je deze meest gebruikte ranking factors toepast dan is dat geen probleem, want ook dat komt aan bod. Optimalisatie is het maximale eruit halen, niet alleen toepassen.

  2. De techniek van je website moet goed zijn. In principe maakt het niet uit welk CMS je gebruikt. Als deze maar is geoptimaliseerd. Dit is een hele belangrijke basis. Denk aan factoren die op alle pagina’s van toepassing zijn. Zijn die geoptimaliseerd dan hebben die op alle pagina’s invloed, een positieve invloed!

  3. Zoekwoorden worden vaak maar beperkt onderzocht. Al je inspanningen zijn daardoor ook beperkt. Mark gaat hier dieper op in. Hoe maak je nu echt het verschil met goede zoekwoorden?

  4. Off-page SEO is misschien wel het moeilijkste deel, of in ieder geval het deel dat het meest “vergeten” wordt. Hoe pas je dit nu toe en hoe wordt je beter dan je concurrent?

  5. En uiteraard moet je meten wat je doet. Alleen Google analytics instellen is niet voldoende. Wat moet je nog meer doen om meer inzicht te krijgen van je SEO inspanningen?

Tijdens de masterclass zal Mark jou helpen met zijn kennis om ook jouw website succesvol gevonden te krijgen in de zoekmachines.

BONUS:

Na deze masterclass neemt Mark Leer contact op voor een consult (inclusief) om jou te helpen bij een betere dominantie in de zoekmachine en het toepassen van alles wat je geleerd hebt.

Locatie: De locatie van de masterclass is op een bijzondere plek, de bioscoop. Omdat het gaat om het delen van kennis hebben we gekozen voor een groot scherm in Pathe Zwolle.

Ben jij ook benieuwd en denk je iets te kunnen opsteken? Kom dan naar de masterclass “Hoog in Google, waar moet ik het zoeken” op maandag 10 december 2018. Zien we je dan?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pathé Zwolle

11 Pannekoekendijk

8011 BJ Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen