Masterclass in Happiness - Level 1 - UITVERKOCHT

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conscious Hotel The Tire Station

5 Amstelveenseweg

1054 MB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Geef je leven een UPGRADE. Door middel van deze krachtige, impact-volle en praktische 2-daagse mindset-training in een groep.

Over dit evenement

Exit gedoe

Ben jij ook klaar met gedoe in je leven en met te weinig toekomen aan jezelf en aan wat jij nou echt leuk en belangrijk vindt? Heb je zin om nog beter te weten én te doen wat bij je past?

Lekker praktisch aan de slag

In deze twee dagen gaan we aan de slag in een kleine groep van maximaal 20 deelnemers bij een 1,5 meter opstelling en maximaal 28 bij een gewone opstelling.

Het beste van positieve psychologie, mindset training en mindfulness in 1 training. Je wordt intensief en persoonlijk getraind en gecoacht. In een relaxte setting gaan we aan de slag. Lekker pragmatisch, zodat er direct kwartjes vallen. Je krijgt mega veel tools, tips en inzichten om jouw leven blijvend fijner in te gaan richten op een manier die voor je werkt en bij je past.

Na deze 2 dagen

Na deze twee dagen voel je je een stuk lichter en ervaar je meer grip op je leven. Je opgefriste zelfkennis gaat je helpen om andere keuzes te maken. Je gaat het leven als veel makkelijker en kloppender ervaren. Je gaat minder last hebben van anderen en van omstandigheden en je gaat veel beter voor jezelf zorgen.

Woest aantrekkelijk

Mensen die zichzelf goed kennen en goed voor zichzelf zorgen zijn woest aantrekkelijk. Zowel voor zichzelf als voor hun omgeving. Deze training gaat dus niet alleen jou een boost geven, ook je werk en je relaties zullen hiervan mee profiteren.

Geen zweefteef

Geen zweverige toestanden. Geen gegraaf in je shit. Niet eindeloos doorzagen over je verleden. Niet moeilijk doen. Lekker praktisch aan de slag met wat je wél wil! Je gaat op jou toegepast vinden wat jou kan helpen om nog lekkerder in je vel te zitten.

Investeren in jezelf is TOP

Een ultieme investering in jezelf. Investeringen in jezelf zijn de enige investeringen die levenslang mee gaan.

Voor wie

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die zin heeft om in zichzelf te investeren. Vanaf 18 jaar, man/vrouw of anders en wanneer jij je herkent in het volgende:

Klaar met gedoe in je leven - Meer willen toekomen aan jezelf - Minder bezig willen zijn met alles wat iedereen van je verwacht - Bewust – Open voor ontwikkeling – Bereid om te investeren in jezelf – Klaar om vol verantwoordelijkheid te nemen – Zin in een volgende stap – No nonsense – Leergierig en nieuwsgierig – Op weg naar succes en geluk – Weten dat er meer in zit


		Afbeelding van Masterclass in Happiness - Level 1 - UITVERKOCHT

De Masterclass is waardevol als...

...je al heel gelukkig bent...

...is de training onwijs leuk om dit te verdiepen en te verstevigen en op een ontspannen manier je leven een heerlijke boost te geven. Je komt altijd weer tot nieuwe inzichten. Het zet jezelf weer helemaal op scherp. Persoonlijke ontwikkeling is never ending, oneindig. Er is altijd een next level. Juist als jij goed in je vel zit, neem je veel op en kun je supermooie stappen maken.

Het is niet voor niks dat er veel deelnemers voor een tweede, derde of zelfs vierde keer terugkomen. Zij zien de Masterclass als hun jaarlijkse opfris- en verdiepings-training. Waarin ze elke keer weer nieuwe dingen oppikken en het fundament van hun eigen geluk verder verstevigen en verdiepen.

...je (even) niet zo gelukkig bent...

...is de training een hele fijne en makkelijke manier om een positieve stap te zetten. Het kan je direct helpen om aan de slag te gaan met je uitdagingen. Wanneer er een topic in je leven is wat echt even aandacht vraagt, heb je een duidelijke missie om aan te werken. Je ervaart direct verschil en kan weer meer aan na de training. Je gaat stap voor stap weer richting een lichter en luchtiger bestaan.

Quick-fixes bestaan niet. Wel impactvolle inspirerende dagen die je direct een zetje in de rug geven en je voldoende tools bieden om jaren mee vooruit te kunnen.

Je wordt getraind en gecoacht door

Maartje Derksen

Maartje is een energieke, positieve levensgenieter met een aanstekelijk enthousiasme. Als coach en trainer heeft ze het talent om je echt te zien en je op basis van jouw unieke situatie en persoonlijkheid uit te dagen om meer uit jezelf en het leven te halen. Haar aanpak is liefdevol, direct, warm en daadkrachtig. Haar tips, tools en handvatten zijn makkelijk en direct toepasbaar met snel merkbaar resultaat.


		Afbeelding van Masterclass in Happiness - Level 1 - UITVERKOCHT

ZAKELIJK

De originele (zakelijke) prijs van deze training is €797 ex btw. aftrekbaar van de belasting.

Speciaal om de training ook voor particulieren toegankelijk te maken is er het speciale kortings-tarief van €697 incl btw, zonder factuur.

Wil je je aanmelden voor een (zakelijke) plek met factuur?

Stuur dan een mail naar info@masterinhappiness.nl en reserveer jouw plek.

PRAKTISCH

  • Ongeveer 2 weken voor de training ontvang je een mail. Zorg dat je je mail (en je spam-box) in de gaten houdt.
  • App of mail even je telefoonnummer, zodat we contact op kunnen nemen bij onvoorziene omstandigheden.
  • Sla de mailadressen: info@masterinhappiness.nl en maartje@masterinhappiness.nl op, zodat de kans dat onze mail in je spam belandt kleiner is.
  • Bel of app gerust voor meer info: +31 641473215 , info@masterinhappiness.nl

CORONA

  • Er wordt altijd rekening gehouden met de richtlijnen. De groepen zijn kleiner (maximaal 20 deelnemers) zo lang de 1,5 meter regel geldt
  • Mocht deze training niet door kunnen gaan door Corona, dan komen er nieuwe data beschikbaar en blijft je kaartje geldig

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conscious Hotel The Tire Station

5 Amstelveenseweg

1054 MB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Master in Happiness

Organisator van Masterclass in Happiness - Level 1 - UITVERKOCHT

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen