€ 547

Masterclass in Happiness - Level 2

Venster Acties en details

€ 547

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Master in Happiness

Herengracht 420

1017BZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Geef je leven WEER een UPGRADE. Nadat je de Basis Masterclass in Happiness hebt gevolgd een ideale opfrisser, verdieping en nieuwe tools!

Over dit evenement

Nieuwe Boost

Geef jezelf weer even een heerlijke boost met deze tweedaagse Level 2 training. Een hele nieuwe training inclusief een verdieping van alle tools die je al had. Je gaat aan de slag met allemaal gemotiveerde mede Masters. Heerlijk als jaarlijkse APK, opfrisser, onderhoud. Een nieuwe upgrade, een next level ervaren in zelfzorg, in het leven van jouw eigen kernwaarden.

Meer dagelijks resultaat

In deze twee dagen gaan we aan de slag in een groep van maximaal 10 deelnemers. Met Master in Happiness train je positieve psychologie, mindset en mindfulness. Je wordt weer intensief en persoonlijk getraind en gecoacht. Er is veel ruimte voor het behandelen van casuïstiek. Er zullen weer nieuwe kwartjes vallen en de kwartjes die al gevallen zijn krijgen duidelijker een plek. Herhaling en verdieping brengt je zo ontzettend veel meer dagelijks resultaat. Daarnaast gaan we dus nieuwe tools behandelen. Een heerlijke boost voor jezelf.

Na deze 2 dagen

Na deze twee dagen voel je je weer een stuk lichter en ervaar je meer grip op je leven. Je opgefriste zelfkennis gaat je helpen om je keuzes nog passender bij wie jij bent te maken. Je leert jezelf bij elke investering in jezelf nog beter kennen. Deze kennis geeft je de mogelijkheid om nog beter voor jezelf te zorgen.

Zelfzorg en zelfliefde werken heel verslavend. Daardoor ga je je grenzen steeds beter en sneller herkennen en voelen. Gevolg is dat je vaker nee gaat zeggen en sneller voelt dat iets of iemand niet goed voor je is.

Soms is dat wel even confronterend. Voorheen kon je makkelijker onbewust over grenzen gaan. Het resultaat is echter waanzinnig. Hoe beter jij namelijk voor jezelf zorgt en hoe meer trouw jij bent aan jouw kernwaarden, hoe meer jij de wereld en de mensen om je heen te bieden hebt. En hoe meer geluk en voldoening jij ervaart.

Woest aantrekkelijk

Mensen die goed zichzelf goed kennen en goed voor zichzelf zorgen zijn woest aantrekkelijk. Zowel voor zichzelf als voor hun omgeving. Deze training gaat dus niet alleen jou een boost geven, ook je werk en je relaties zullen hiervan mee profiteren.

Investeren in jezelf is TOP

Een ultieme investering in jezelf. Investeringen in jezelf zijn de enige investeringen die levenslang mee gaan. Dat wist jij al en met elke nieuwe investering wordt dat in kwadraat voelbaar.

Voor wie

Deze training is voor iedereen die eerder een of meerdere Masterclasses in Happiness heeft gevolgd. En je herkent je in:

Meer willen toekomen aan jezelf - Minder bezig willen zijn met alles wat iedereen van je verwacht - Bewust – Open voor ontwikkeling – Bereid om te investeren in jezelf – Volle verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en jouw geluk– Zin in een volgende stap – No nonsense – Leergierig en nieuwsgierig – Op weg naar succes en geluk – Weten dat er altijd een next level is


		Afbeelding van Masterclass in Happiness - Level 2

De Masterclass level 2 is waardevol als...

...je al heel gelukkig bent...

...is de training onwijs leuk om dit weer verder te verdiepen, te verstevigen en op een ontspannen manier je leven een heerlijke boost te geven. Je komt altijd weer tot nieuwe inzichten. Het zet jezelf weer helemaal op scherp. Persoonlijke ontwikkeling is never ending, oneindig. Er is altijd een next level. Juist als jij goed in je vel zit, neem je veel op en kun je supermooie stappen maken.

Het is niet voor niks dat er veel deelnemers jaarlijks terugkomen. De Masterclass kan dienen als je jaarlijkse opfris- en verdiepings-training. Elke keer pik je weer nieuwe dingen op. Het fundament van je zelfkennis, zelfzorg en geluk wordt verder verstevigd en verdiept.

...je (even) niet zo gelukkig bent...

...is de Level 2 training een hele fijne en makkelijke manier om weer een positieve stap te zetten. Het kan je direct helpen om aan de slag te gaan met je uitdagingen. Wanneer er een topic in je leven is wat echt even aandacht vraagt, heb je een duidelijke missie om aan te werken. Je ervaart direct verschil en kan weer meer aan na de training. Je gaat stap voor stap weer richting een lichter en luchtiger bestaan.

Quick-fixes bestaan niet. Wel impactvolle inspirerende dagen die je direct een zetje in de rug geven en je voldoende tools bieden om jaren mee vooruit te kunnen.

Je wordt getraind en gecoacht door

Maartje Derksen

Maartje is een energieke, positieve levensgenieter met een aanstekelijk enthousiasme. Als coach en trainer heeft ze het talent om je echt te zien en je op basis van jouw unieke situatie en persoonlijkheid uit te dagen om meer uit jezelf en het leven te halen. Haar aanpak is liefdevol, direct, warm en daadkrachtig. Haar tips, tools en handvatten zijn makkelijk en direct toepasbaar met snel merkbaar resultaat.


		Afbeelding van Masterclass in Happiness - Level 2

ZAKELIJK

De originele (zakelijke) prijs van deze training is €699 ex btw incl een zakelijke factuur. Speciaal voor particulieren bestaat het particuliere ticket via Eventbrite voor €547 incl btw zonder factuur.

Wil je een zakelijke factuur?

Stuur dan een mail naar info@masterinhappiness.nl en reserveer daar een zakelijke plek. Sla ons emailadres even op zodat onze mails niet in de spam belanden.

PRAKTISCH

  • Na je aanmelding én ongeveer 2 weken voor de training ontvang je een mail. Zorg dat je je mail (en je spam-box) in de gaten houdt.
  • App of mail even je telefoonnummer, zodat we contact op kunnen nemen bij onvoorziene omstandigheden.
  • Sla de mailadressen: info@masterinhappiness.nl en maartje@masterinhappiness.nl op, zodat de kans dat onze mail in je spam belandt kleiner is.
  • Bel of app gerust voor meer info: +31 641473215 , info@masterinhappiness

CORONA

  • Er wordt altijd rekening gehouden met de richtlijnen. De groepen zijn kleiner (maximaal 4-8 deelnemers) zo lang de 1,5 meter regel geldt
  • Mocht deze training niet door kunnen gaan door Corona, dan komen er nieuwe data beschikbaar en blijft je kaartje geldig
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Master in Happiness

Herengracht 420

1017BZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen