Gratis

Masterclass: Incasso Preventie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bierens Incasso Advocaten - Veghel

Zuidkade 6

5462 CD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Benieuwd hoe u een incassozaak kunt voorkomen? Kom dan op donderdag 14 mei naar de Masterclass Incasso preventie.

Over dit evenement

Het liefst schakelt u onze incassospecialisten niet in en worden uw facturen gewoon binnen de afgesproken betalingstermijn betaald. Maar soms worden facturen nou eenmaal niet betaald. Openstaande facturen horen erbij, wordt wel eens gezegd…

Maar daar zijn wij het niet mee eens!

Want openstaande facturen kunnen vaak voorkomen worden. Dat geldt voor veel vorderingen die wij in onze incassopraktijk voorbij zien komen. Benieuwd hoe u het aantal openstaande facturen kunt verminderen? Kom dan naar de Masterclass ‘Incasso Preventie'.

Tijdens deze masterclass krijgt u de beste tips van onze advocaten Bart van Onna en Pim Zwijndregt. Zij leggen uit hoe u nieuwe klanten kunt screenen op mogelijke risico’s en hoe u signalen kunt herkennen van een naderend faillissement of fraude. Met deze praktische tips kunt u direct aan de slag om incasso’s in de toekomst te voorkomen.

Deze masterclass geven wij in samenwerking met Dun & Bradstreet. Vanuit D&B zal dan ook een gastspreker tijdens de masterclass spreken. Deze geeft informatie over het gebruiken van data om incasso’s te voorkomen. Zo leert u hoe u met behulp van data risico’s kunt inschatten.

Schrijf u dus snel in voor deze masterclass zodat openstaande facturen voortaan tot het verleden behoren.

Datum en tijd

Locatie

Bierens Incasso Advocaten - Veghel

Zuidkade 6

5462 CD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen