Gratis

Meerdere data

MASTERCLASS INNOVATIE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag nodigen we je uit voor een exclusieve masterclass ‘Innovatie'.

Creativiteit en Innovatie

De masterclass 'creativiteit en Innovatie' organiseren wij om jou een voorsprong te geven op creativiteit en innovaties. Tijdens de masterclass leer je hoe je mensen binnen jouw team of organisatie creatiever en innovatiever krijgt. Hoe je effectief kunt zorgen voor verandering, om daarmee het beste uit jezelf en anderen te halen! Alles wat we je vertellen is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring.

De masterclasses worden gegeven op de unieke locatie waar ook ons kantoor is gevestigd, namelijk de Van Nelle Fabriek. Benoemd als erfgoed op de Unesco Werelderfgoedlijst met een waanzinnig uitzicht op Rotterdam!

Masterclass Creativiteit en Innovatie
Iedere succesvolle organisatie heeft twee zaken goed onder controle: productiviteit en creativiteit. Productiviteit is, in tegenstelling tot creativiteit, in de afgelopen decennia al veel uitgelicht. Wij als Creatieve Koppen hebben ons de ambitie gesteld om het creatieve vermogen van organisaties te optimaliseren. Creativiteit is het vermogen om tot nieuwe ideeën te komen en deze ook tot werkelijkheid te brengen. Hiervoor moet je juist dingen anders doen. Juist anders denken. Dit om te kunnen innoveren! Alles wat wij doen baseren wij op basis van wetenschappelijke kennis over het brein en onze kennis over verschillende soorten organisaties.

Resultaat
- Het fundament voor succesvol innoveren
- Van strategie tot innovatie challenges
- Theoretische basis en praktische aanpakken
- Ontwikkelen met een diversiteit aan deelnemers
- Vol energie en informatie om mee aan de slag te gaan

Doelgroep
We bieden deze masterclass exclusief aan voor de volgende doelgroep binnen organisaties van > 50 personen: directie, management, C-level of senior rollen in marketing, innovatie en business development.

Delen met vrienden

Locatie

Van Nelle Fabriek

Van Nelleweg 1

3044 BC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen