€ 118,99

Masterclass International Business Cultures & Ethics

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Baak

Koningin Astridboulevard 23

2202 BJ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe goed de plannen ook zijn, hoe gedegen de strategie is doordacht en hoezeer we ons bewust zijn van het belang van de relatie met onze buitenlandse zakenpartners, het grootste struikelblok bij internationaal ondernemen blijkt steeds te herleiden naar (zakelijk) culturele verschillen.

Het is niet dat we ons dat niet bewust zijn, integendeel. Ook niet dat we ons niet willen aanpassen. Het lastige is de enorme complexiteit. Geen mens is het hetzelfde, laat staan groepen van mensen.
Rob van Nes brengt tijdens deze Masterclass enige orde in de achtergronden van culturen, waardoor herkenning van gedrag gaat ontstaan. Een middag vol oh ja's, maar nu binnen een kader en verklaard aan de hand van het model van Lewis.

Het doel van de bijeenkomst is niet om je gedrag te veranderen, maar om je te helpen het gedrag van anderen beter te begrijpen. 93% van de wereldbevolking behoort tot de relatieculturen. Wij behoren tot de 7% waar cognitie de boventoon voert. Daar is niets mis mee, integendeel het werkt in onze cultuur heel effectief, maar om zaken te doen met die andere 93% is het van cruciaal belang hen te begrijpen.
Deze module, international business cultures & ethics, maakt onderdeel uit van de Mini-MBA International Entrepreneurship en is daarin een van de meeste gewaardeerde thema's.

De discussie wordt geleid en van een theoretisch kader voorzien door Rob van Nes. Rob reist al meer dan 25 jaar over de wereld, heeft zaken gedaan op de meeste continenten en heeft zich verdiept in theoretische modellen over internationale business culturen.

Het programma eindigt met discussies over een aantal business ethische thema's.

Voor informatie over International Business Development Academy en haar programma's zie www.ibda.eu

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Baak

Koningin Astridboulevard 23

2202 BJ Noordwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen