Masterclass Internationale expansie, Europese samenwerking en EU subsidies

Venster Acties

Masterclass Internationale expansie, Europese samenwerking en EU subsidies

Ben jij al actief in het buitenland en wil je daar nog méér uithalen?

Door VNO-NCW Midden

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 21 jun. 2023 15:30 - 18:30 CEST

Locatie

Schoneveld Breeding Sluinerweg 15 (navigeer naar Sluinerweg 23) 7384 SC Wilp Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Samenwerken in Europa, starten in het buitenland? De Europese Unie stelt via verschillende subsidie- en financieringsprogramma’s budgetten beschikbaar voor het stimuleren van innovaties en investeringen die een positieve maatschappelijke impact hebben. De programma’s kennen een enorme reikwijdte en bieden ondersteuning van fundamenteel (wetenschappelijk) onderzoek tot uiteindelijke marktintroductie. Voor bijna elk type organisatie binnen diverse sectoren zijn er mogelijkheden. In alle gevallen is een bijdrage aan Europese beleidsdoelen essentieel, prioriteiten liggen hier onder andere op het gebied van Digital en Duurzaamheid (Green Deal).

Wil jij graag op de hoogte blijven van de laatste stand van deze ontwikkelingen en hoe de overheden (Europees/Nationaal) je kunnen helpen met subsidies? Neem dan deel aan de masterclass van VNO-NCW en laat je bijpraten.

Masterclass Internationalisering: Internationale expansie, Europese samenwerking en EU subsidies

Ben jij al actief in het buitenland en wil je daar méér uithalen? Weten hoe samenwerken met het buitenland gesubsidieerd kan worden? Op 21 juni a.s. kun je deelnemen aan de masterclass over buitenlandse expansie en EU subsidies. Tijdens deze masterclass hoor je meer over Schoneveld Breeding en hun activiteiten in het buitenland en inspireert MKB Trade Office je aan de hand van enkele praktijkcasussen. Verder zullen Vindsubsidies en Venntiv toelichten wat Europese subsidies inhouden en bespreken een aantal succesvolle projecten.

Dit ter lering en inspiratie. Maar… we gaan tijdens de bijeenkomst ook met elkaar in gesprek en nodigen je uit om jouw ideeën en ervaringen met andere ondernemers te delen. Je krijgt praktische tips en al je vragen worden beantwoord. Dus grijp die kans en stel al je vragen!

Programma:

  • 15.30 uur Inloop
  • 16.00 uur Welkom en presentatie door Peter van de Pol, Schoneveld Breeding
  • 16.20 uur Bespreking voorbeeldcases van bedrijven die zijn gaan exporteren (do’s & don’ts) door Marco Kok, MKB Trade Office
  • 16.30 uur NL en de EU financieren mee, Vindsubsidies en Venntiv
  • 16.50 uur Uiteengaan in groepjes. Onder leiding van een moderator bespreek je met elkaar of je al actief bent in het buitenland of wil je ermee starten? Wat wil je er nog meer uithalen, wat zijn je ervaringen met subsidies, waar loop je tegenaan, waarmee zou je geholpen zijn?
  • 17.20 uur Korte plenaire terugkoppeling door de moderators
  • 17.30 uur Netwerkborrel
  • 18.30 uur Einde

Ben jij er ook bij? Meld je aan via de button.

Over de organisator

Georganiseerd door
VNO-NCW Midden