Gratis

Masterclass: Internationale Incasso

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Veghel

Zuidkade 5

5462 CD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Doet u internationaal zaken? Kom dan naar de masterclass internationale incasso! Tijdens deze interactieve bijeenkomst leert u alles over de incassoprocedures in diverse Europese landen. Verschillen in betalingsgedrag en gerechtelijke incassoprocedures komen hierbij aan bod. Heeft u een vraag over een specifiek Europees land? Vraag het aan onze specialisten die bij deze masterclass aanwezig zijn.

Heeft u wel eens te maken met buitenlandse klanten die uw facturen niet betalen? Bij een internationale incasso wordt u geconfronteerd met een andere taal, cultuur en wetgeving. Bovendien wijken de betalingstradities in een ander land vaak af van wat u gewend bent. Dat maakt een internationale incasso extra ingewikkeld. Benieuwd hoe u het beste kunt handelen bij een internationale incasso? Kom dan naar onze masterclass: Internationaal incasseren.

Tijdens deze masterclass neemt International Operations Manager Maxime Ampe u mee in de wereld van internationaal zakendoen en incasseren. Hierbij komen de betalingstradities en incassoprocedures uit diverse Europese landen aan bod. Maxime laat niet alleen zien hoe u het beste kunt omgaan met incasso’s uit verschillende landen, hij geeft ook tips hoe u een buitenlandse incasso kunt voorkomen.

Inhoud masterclass

Tijdens de masterclass komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Betalingstradities in diverse Europese landen

  • Incassoprocedures in diverse Europese landen

  • Het verschil tussen incasseren in Nederland en in andere Europese landen

Uw vraag tijdens de masterclass?

Heeft u zelf een vraag of een onderwerp dat u graag behandeld ziet tijdens deze masterclass? Bijvoorbeeld omdat u een debiteur of een klant heeft uit een specifiek Europees land? Uw input is van harte welkom! Geef bij uw inschrijving aan van welk onderwerp u meer informatie wil krijgen, dan zorgen wij ervoor dat dit (al dan niet anoniem) in de masterclass terug komt.

Over de spreker

Maxime Ampe is in zijn rol als International Operations Manager verantwoordelijk voor de internationale praktijk binnen Bierens. Daarnaast is hij zelf ook advocaat in België. Omdat hij zich dagelijks bezig houdt met internationale incassozaken weet hij perfect welke risico’s u loopt als internationale ondernemer én hoe u deze risico’s kunt voorkomen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Veghel

Zuidkade 5

5462 CD Veghel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen