Gratis

Masterclass “Je Huis Succesvol Verkopen”

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Haardstedelaan 16

1271 NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 26 oktober 2017 organiseer ik een gratis Masterclass “Je Huis Succesvol Verkopen”. In één avond leer je wat jij als woningeigenaar zelf kunt doen om jouw woning sneller én voor meer geld verkocht te krijgen.

De ideale verkoopvoorbereiding

Deze inspirerende en leerzame avond is een fantastische mogelijkheid om je goed te laten informeren en frisse ideeën op te doen over hoe jijzelf invloed kunt hebben op de verkoop van jouw huis of appartement en deze tot een echt succes te maken.

In 2,5 uur tijd krijg jij, als woningeigenaar, alle belangrijke informatie over hoe je het beste jouw woning op de markt kunt zetten en ook verkocht kunt krijgen.

Onder andere de volgende onderwerpen worden behandelt;

  • Je huis/ appartement beter verkoopbaar maken
  • Bepalen van een slimme vraagprijs
  • Verleidende verkoopteksten schrijven
  • De ideale koper rechtstreeks bereiken
  • Kijkers een klik met je huis laten krijgen
  • Optimaal gebruik van Funda, internet en social media
  • Omgaan met direct concurrerende woningen
  • Van kijkers de beste biedingen krijgt

Geschikt voor iedere woningeigenaar

De masterclass is bedoeld voor woningverkopers die:

  • van plan zijn om binnenkort hun huis of appartement te gaan verkopen en zich beter willen voorbereiden op de verkoop.
  • hun huis al te koop hebben staan, maar nog zonder gewenst verkoopresultaat.

Tijdens deze lezing zal ik aan de hand van cases/voorbeelden laten zien hoe je als verkoper jouw huis super slim in de markt zet, waardoor je veel sneller kijkers aantrekt en het huis ook voor een betere prijs verkocht krijgt.

De deelnemers van de masterclass kunnen tijdens de lezing ook vragen stellen over onderwerpen als: wat zijn de beste marketingtechnieken, hoe kom je tot een goede vraagprijs, hoe kan je beter onderhandelen en wat is de juiste timing in je verkoopproces. En hoe grijp je in als de belangstelling afneemt?

Aanmelden

Voor geïnteresseerden die zich nu als early bird inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. Inschrijven voor de Masterclass op 26 oktober 2017 kan ook door het sturen van een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over Mark Teeuwissen

Ik ben makelaar, docent en schrijver en geef regelmatig lezingen en masterclasses over verkopen en aankopen van woningen. De afgelopen jaren heb ik enkele honderden particuliere verkopers geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Met mijn verkoopkennis en jarenlange ervaring heb ik een innovatieve visie ontwikkeld over hoe je het beste je huis kunt verkopen. Ik ben de schrijver van het praktische boek “Je huis verkoop je zo” waarin ik uitleg wat de zes sleutelfactoren van een succesvolle verkoop zijn en hoe jij je eigen verkoop kunt organiseren. www.jehuisverkoopjezo.nl.

Daarnaast heb ik Makelaardij 3.0 opgericht. Een makelaar, nieuwe stijl, waarbij de volledige verkoop en aankoopservice als losse modules is opgebouwd. Hierdoor kan jij als koper of verkoper altijd zelf je eigen dienstverlening samenstellen. Niks meer en niks minder! www.markteeuwissen.nl.

Tijdstip en Locatie

De Masterclass vindt plaats op 26 oktober 2017 en start om 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Opleidingslocatie: Haardstedelaan 16, 1271NM Huizen. Mail mij op info@markteeuwissen.nl of bel mij op 035-2031477.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Haardstedelaan 16

1271 NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen