€ 60

Masterclass Learn How To Make 5 Star Combinations And Maximize Your Wardrob...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven

atelier Danielle Steman

Eindhoven

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Als je weet welke kleuren en vormen het allerbeste bij je passen kun je nog meer uit je garderobe gaan halen. Afgestemde kleuren maken talloze combinaties mogelijk. En met de juiste accessoires maak je kleding geschikt voor verschillende situaties. Een verdubbelaar voor je garderobe!


Na deze workshop:

  • durf je verrassende combnaties te maken

  • word je nog meer verrast door je garderobe

  • kun je met hetzelfde kledingstuk naar een vergadering én een feestje


Combineer kleuren,

Ik leg uit hoe het zit met de verschillende kleureigenschappen en hoe je op basis daarvan mooie kleurcombinaties maakt. Ik leer je welke kleurcombinaties extra goed met elkaar harmoniëren en wat het effect van verschillende combinaties is op je uitstraling.


materialen en motieven

Over het combineren van prints verschillende meningen. Ik ben van mening dat het ook in een zakelijke omgeving kan. Maar dan moet je wel weten hoe. Ik leg je uit waar je op moet letten bij het combineren van prints zodat het een stijlvol geheel blijft.


en haal nog meer uit je garderobe.

We gaan ook aan de slag met accessoires. Waarmee je nog meer uit je garderobe kunt halen. Ik laat je zien hoe je met hetzelfde kledingstuk diverse looks met verschillende uitstralingen kunt creëren.


bonus: aanvulling stijlpaspoort

Na afloop krijg je de informatie gedrukt mee naar huis. Deze pagina’s kun je aan je stijlpaspoort toevoegen. Zo is je stijlpaspoort compleet en kom je altijd met items thuis die perfect te combineren zijn.

Vraag ook je vriendinnen of collega’s, je moeder of je zus mee. Zo maken we er een nog fijnere middag of avond van. Kom je met meer personen, dan krijgen jullie een leuke korting. Bij 2 personen ieder 30%, bij 3 personen ieder 40% en bij 4 of meer personen ieder 50% (vul bij het bestellen als kortingcode het aantal personen in).


ps: tijdens het bestelproces kun je het gewenste tijdstip opgeven

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven

atelier Danielle Steman

Eindhoven

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen