€ 798,22

Masterclass Map of Meaningful Work

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Amelisweerd

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat heeft betekenis van werk te maken met succes? Alles.

Succes van organisaties is sterk gelinkt aan hoe we ons werk ervaren. Het maakt veel uit of je je werk zinvol vindt of dat je denkt: waar is dit nou goed voor? Dat beïnvloedt je motivatie en creativiteit, maar ook bijvoorbeeld de werk/privé-balans en het ziekteverzuim. Iedere dag dat jouw inzet ertoe doet, maakt een wereld van verschil. Voor jezelf, voor je klant en voor de organisatie.

Toenemende werkdruk en de over elkaar heen buitelende veranderingen in onze werkomgeving versnipperen onze aandacht. Ze versterken het gevoel dat je nooit genoeg doet en bereikt. En in regels en bureaucratie raak je gemakkelijk kwijt wat inspireert. Onze motivatie komt daarmee in de knel. Je ziet niet meer hoe je werk en dat van je collega’s bijdragen aan het grotere geheel. En in de taal over efficiëntie en resultaten gaat een essentiële vraag dan gemakkelijk verloren: ‘Wat doet er nou echt toe?’

Hoe breng je daar verandering in?

Stap in de Map of Meaningful Work! De map brengt alle dimensies in kaart waarmee je voldoening in je werk vindt. Niet vaag, maar praktisch en concreet. Het ontrafelt zinvolle en zinloze ervaringen en slaat een brug tussen inspiratie en de dagelijkse realiteit. Het brengt het gesprek op gang en zet aan tot actie die ertoe doet. Voor jezelf en samen met je collega's.

Meer weten? Klik hier

of stuur een mail: kolker@52n5e.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Amelisweerd

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen