Gratis

Masterclass: Meer klanten? Dit moet je doen!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de masterclass ‘Meer klanten? Dit moet je doen!’ laat Jos Maassen – bedenker en oprichter van Make Marketing Magic - zien hoe je met Radar Marketing je bedrijf laat groeien. Radar Marketing integreert marketing en sales en zorgt voor warme leads.Radar Marketing is vooral een kwestie van doen, van volhouden en volharden. En dat heeft hij zelf aan den lijve ondervonden.

De masterclass begint dan ook met zijn eigen verhaal: Zijn ambitie om te groeien, zijn frustratie dat het niet lukte, de crisis, de inzichten, de lessen en de nieuwe start. Hij deelt zijn kennis graag met ondernemers en B2B bedrijven. Omdat hij weet dat niets doen geen optie is als je duurzaam wilt groeien. Als je meer klanten wilt en meer business wilt doen bij bestaande klanten, moet je in beweging komen en actie ondernemen. Radar Marketing laat in 4 stappen zien wat je moet doen om je doel te bereiken.

* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen