€ 199

Masterclass: Ontwikkel een Holistische Future-Proof Mindset

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rijsgaardhoeve

22B Oostendorperstraatweg

8081 RK Elburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ontdek een nieuw holistisch toekomst perspectief op de ontwikkeling van leiderschap, bewustzijn, technologie, organisaties en werk.

Over dit evenement

Waarom deze Masterclass?

Omdenken van bedreigingen naar kansen

Een vloedgolf van verandering komt snel op ons af. Veel mensen en organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar er zijn ook mensen en organisaties die deze golf van verandering als een kans zien. Deze mensen en organisaties denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van verandering moeten springen om de kracht van de golf te benutten om snelheid te maken.

Meer keuze vrijheid creëren

Het corona virus is op zijn retour en we kruipen voorzichtig weer uit onze schulp. Tijdens de lockdown zijn we massaal digitaal gegaan en zijn er nieuwe digitale business modellen ontstaan die anders zeker nog vijf tot tien jaar op zich hadden laten wachten. 'Business as usual' lijkt voor veel individuen en organisaties daarom geen optie, maar wat dan wel? Hoe ziet de digitale economie van morgen eruit en wat is jouw rol in deze economie? Hoe meer je weet van de digitale economie, des te meer keuzes er ontstaan, meer keuzes betekent meer vrijheid en dat is waarom een digitale mindset zo belangrijk is in tijden als deze.

Bewustzijn vs technologie

Wat betekent het om mens te zijn in een tijd waarin slimme technologieen als robots en AI steeds meer taken van ons overnemen? Hoe belangrijk is zingeving in de wereld van morgen? Welke vaardigheden heb je nodig om te groeien en bloeien in de economie van morgen? Hoe zien banen en organisaties er straks uit? Tijdens de masterclass gaan we dieper in op deze vraagstukken, persoonlijk leiderschap en bewustzijn ontwikkeling zijn esentieel in het ontwikkelen van een future-proof mindset.

Wat kan je verwachten?

Dag programma

  • 09:00 tot 9:30 - Ontvangt met koffie en thee
  • 9:30 tot 11:00- World (maatschappelijke verandering)
  • 11:00 tot 11:30 - Korte pauze met koffie en thee
  • 11:30 tot 13:00 - WE (organisatorische verandering)
  • 13:00 tot 14:00 - Verzorgde lunch
  • 14:00 tot 15:30 - ICT (technologische verandering)
  • 15:30 tot 16:00 - Korte pauze met koffie en thee
  • 16:00 tot 17:00 - ME (persoonlijke verandering)
  • 17:00 - Afsluiting dag

Focuspunten van de masterclass

Maatschappelijke verandering

Ontdek de drijvende krachten achter grote disruptieve veranderingen in onze samenleving. De toekomst is wellicht niet zo onvoorspelbaar als wij nu denken en maatschappelijke crisisen zijn wellicht logischer dan we altijd hebben gedacht.

Organisatorische verandering

Organisaties ontwikkelen zich als organismen, wat kunnen we leren van de natuur als het gaat om cultuur en structuur van toekomstioge organisaties. Wat zijn zwerm organisaties en waarom kunnen we in de toekomst niet zonder?

Technologische verandering

Biologie en technologie hebben meer gemeen dan je in eerste instantie denkt. Leer hoe we kunnen voorspellen welke technologieën eraan komen en wanneer. Ontdek hoe deze exponentiele technologieën onze samenleving, organisaties en leven gaan radicaal gaan beinvloeden.

Persoonlijke verandering

Cellen en sapiens hebben veel overeenkomstige behoeften en gedragingen. Wat kunnen we leren van levende cellen als het gaat om: persoonlijk leiderschap, bewustzijn ontwikkeling, purpose, zingeving en flow. In de natuur bestaat alles holistische eco-systemen, het wordt tijd dat wij mensen ook een holistische en Future-Proof mindset ontwikkelen om te bewegen naar duurzame eco-systemen.

Hoe wordt je future-proof?

Werken aan een holistische mindset

Vandaag de dag is het hebben van een future-proof mindset en dito vaardigheden een pure noodzaak geworden. We staan aan de vooravond van een enorme technologische en maatschappelijke transformatie die veel onzekerheden met zich zal meebrengen. De vaardigheden van mensen en de businessmodellen van organisaties zullen flink onder druk komen te staan. De context begrijpen van deze radicale transformatie is dan ook de kern van deze dagworkshop. Als je jezelf en de wereld om je heen beter leert begrijpen dan kan je met meer zekerheid en vertrouwen belangrijke en impactvolle beslissingen maken.

Me, We, World, ICT model

De patronen achter de huidige diepgaande veranderingen begrijpen is belangrijker dan ooit, ze helpen je namelijk te navigeren in tijden van grote onzekerheid. In deze dagworkshop leer je de wereld om je heen vanuit een compleet ander perspectief te zien en daardoor veel beter te begrijpen. Je leert patronen te zien in en tussen persoonlijke (ME), organisatorische (WE), maatschappelijke (WORLD) en technologische (ICT) ontwikkelingen. Patronen die je helpen om een future-proof mindset te ontwikkelen die je zal helpen om met overtuiging persoonlijke en zakelijke beslissingen te nemen.

Locatie: De Rijsgaardhoeve in Elburg

De masterclass wordt gehouden in het pittoreske Elburg. Aan de rand van de Veluwe, ligt een kleinschalig boerenerf genaamd de RijsgaardHoeve. Authentieke, streekeigen gebouwen, ingepast in het groene landschap, ademen de sfeer van vervlogen tijden. Een plek waar je mag loslaten, het hoofd leeg kunt maken, volledig kunt ontspannen. Een plek om je in rust te focussen op je doel, even stil staan of juist vooruit gaan, nieuwe ideeën worden hier geboren. Op de locatie is voldoende parkeer gelegenheid aanwezig.

Adres Rijsgaardhoeve: Oostendorperstraatweg 22B , 8081 RK te Elburg

Inclusief boek en lunch

Op de locatie zal een lunch worden verzorgd waarbij vegetarische opties aanwezig zijn. Tevens krijgen alle deelnemers van de dag een luxe hardcover van het engelstalige boek ‘Humanification - Go Digital, Stay Human' (ter waarde van €29,95) gratis mee naar huis.

Over Christian

Christian daagt mensen en organisaties uit om te denken en te handelen als een surfer en helpt zo disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen. In 2011 deed Christian een unieke vinding. Tijdens de zoektocht naar de gezondheid van zijn dochter ontdekte Christian een uniek golfpatroon in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Dit golfpatroon vormt tevens ook een blauwdruk voor de disruptieve trends die we vandaag om ons heen zien bij bij onze technologische organisaties; de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische en maatschappelijke trends te voorspellen. Dit geeft individuen en organisaties meer zekerheid in de toekomst en daarmee een solide basis bij het vormen van langetermijn visies en -strategieën.

Als veelgevraagde futurist, visionair, TEDx-spreker en bestseller auteur geeft Christian Kromme lezingen, keynotes en inspiratie sessies voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. In de afgelopen twee jaar heeft Christian op 5 continenten gepresenteerd, in 22 verschillende landen en voor meer dan 380.000 mensen waaronder leden van koninklijke families. Zijn laatste serie keynotes werden beoordeeld tussen 8.6 en 9.8 (gebaseerd op officiële publieksfeedback/surveys).

De verbindende factor in zijn werk is het onderwerp: Humanification. Tijdens zijn inspirerende keynotes en workshops vertelt Christian hoe mensen en organisaties kunnen profiteren van disruptieve veranderingen. Hij daagt zijn publiek uit om te denken als een surfer. Zo weten de ze hoe zij op de volgende grote golf van verandering kunnen surfen. Dit helpt ze om succes te halen uit deze nieuwe toekomstige veranderingen.

Meer informatie op: https://christiankromme.nl

Enkele reviews over de masterclass

"Christian neemt je in deze workshop mee in de ontwikkelingen van de toekomst die helemaal niet zo ver weg lijken dan we misschien denken. Deze workshop zet aan tot denken, geeft inzicht in de trends die gaan komen, inspireert en daagt je uit op een andere manier te gaan denken." - Ron Seesing -

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rijsgaardhoeve

22B Oostendorperstraatweg

8081 RK Elburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen