€ 151,25

Masterclass Oriëntatie LEGO® SERIOUS PLAY®

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Pera

Eemnesserweg 69

3743 AE Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass Oriëntatie LEGO® SERIOUS PLAY®

Bouw creatief en doelgericht aan antwoorden op jouw vragen

Thera en ik zien zoveel mogelijkheden in de toepassing van LEGO® SERIOUS PLAY® bij creatie-, organisatie- en verandertrajecten, dat we deze Masterclass graag met je willen delen.

Hoe vaak ga je niet met een groep mensen aan de slag? Mensen met diverse achtergrond, diverse belangen. Waarmee je samen de strategie wilt bepalen, visie in kaart wilt brengen of de plannen voor het najaar wilt maken, je employer value proposition (EVP) wilt vaststellen, een verandering in de organisatie wilt bewerkstelligen, nieuwe diensten wilt ontwikkelen, wilt terugblikken en vooruitkijken op een project, het ideale team wilt vaststellen etc. etc.

Dan is het fijn om een werkvorm, een tool te hebben. Wij kwamen in aanraking met LEGO® SERIOUS PLAY®. Inderdaad het LEGO® van de blokjes. En we zijn heel enthousiast. Met deze methodiek ga je op basis van een vraag meteen aan de slag met je handen. En omdat je minder in je hoofd bezig bent, boor je ook het onbewuste aan (95% van ons gedrag is immers onbewust). Zo kom je tot inzichten waar je schrijvend niet op zult komen.
Het hele proces is op basis van gelijkwaardigheid. Iedereen is actief bezig, bouwt en vertelt zijn/haar verhaal. Iedereen wordt gehoord en voelt zich betrokken. Er is ruimte voor creativiteit en plezier. Dat is heel anders dan bij menige vergadering.

De facilitator speelt een enorm belangrijke rol. Hij/zij heeft een scala aan technieken tot de beschikking. Wij kregen tijdens onze kennismaking met LEGO® SERIOUS PLAY® vragen over onze gebouwde modellen die ons flink aan het denken hebben gezet en nieuwe inzichten hebben gegeven. Vragen zonder enig waardeoordeel overigens.

Wij hebben een heel goede facilitator gevonden voor deze Masterclass: Daniëlle Zuiderwijk. Vanuit haar bureau Trema verzorgt ze communicatieadvies, coördinatie en scrum voor IT- en communicatieprojecten. En is ervaren LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator. Omdat er zoveel interesse is in het gebruik van deze methode geeft ze ook regelmatig introductiesessies, o.a. bij Logeion, die snel uitverkocht zijn.

Daniëlle heeft meer dan 20 jaar communicatie-ervaring, is een ervaren facilitator en (NLP) coach en typeert zich door haar liefde voor creatief en doelgericht communiceren.

Daniëlle Zuiderwijk: linkedin.com/in/daniellezuiderwijk

Programma

13.30 uur inloop & kennismaking

14.00 uur Oriëntatie Masterclass LEGO® SERIOUS PLAY®
a.d.h.v. concrete bouwopdrachten

Inclusief korte pauze

16.30 uur afronding en borrel

Resultaat Masterclass

  • Antwoord op een vraag die jou in de toekomst verder kan helpen in de professie die je nu bekleedt
  • Inzicht in een methodiek die je kan helpen om met groepen op een leuke en inspirerende manier snel resultaat te halen*
  • Aantal interessante netwerkcontacten

Voor wie?

  • ZZP’ers die met multidisciplinaire teams iets voor elkaar moeten krijgen
  • Verandermanagers
  • Communicatie adviseurs
  • HR adviseurs
  • Eigenaren start ups
  • Iedereen die met of in (agile, scrum) teams werkt

* N.B.: Je zult begrijpen dat het een kennismaking met de LEGO® SERIOUS PLAY® methode is. Voor het inzetten van de methode en een goede begeleiding werk je met een gecertificeerde facilitator LSP.

Overige informatie:

Datum vrijdag 21 september 2018

Locatie Villa Pera, Eemnesserweg 69, Baarn (vlakbij het station, gratis parkeren)

Tijd 13.30 uur – 17.00 uur

Kosten Eur 125 ex BTW (aftrekbaar)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Pera

Eemnesserweg 69

3743 AE Baarn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen