Gratis

Masterclass: overtref uw doelen in 2020 (Drachten)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fries Congrescentrum Drachten

3 Oprijlaan

9205 BZ Drachten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis masterclass voor fysiotherapiepraktijken die in 2020 hun doelen willen overtreffen.

Over dit evenement

Beste praktijkhouders en maatschapsleden,

Veel fysiotherapiepraktijken hebben in januari de praktijkresultaten van 2019 geëvalueerd. Heeft u uw kwaliteit- en omzetdoelen behaald? Bent u tevreden met de resultaten en de geleverde zorg? Zijn uw personeelscontracten inmiddels aangepast aan de nieuwe wetgeving? En wat zou u kunnen doen om uw doelen in 2020 te overtreffen?

Diverse vraagstukken voor 2020 (en verder) zijn wellicht nog onbeantwoord. Daarom nodigen onze adviseurs en professionals u uit voor een gratis masterclass in uw regio op donderdagavond 12 maart in Drachten.

Actuele onderwerpen worden toegelicht, zoals de onlangs gewijzigde WAB voor uw personeels- & salarisbeleid en hoe u uw huidige praktijkdata kunt inzetten voor zorgvernieuwing, zelfmanagement en inzicht. Maar ook: hoe moet u omgaan met de veranderende rol van patiënt naar zorgconsument? En hoe kunt u op een slimme manier strategisch en financieel voordeel behalen in uw regio? Tot slot geven we tips over het genereren van duurzame inkomstenstromen voor uw praktijk.

Na afloop van de presentaties heeft u de gelegenheid om actuele vraagstukken voor te leggen aan diverse professionals met kennis van uw vakgebied. Van e-health professional tot (financieel) praktijkadviseur. Laat u adviseren en informeren. De avond is gratis en geheel vrijblijvend, dus grijp deze kans en activeer direct uw tickets online.

Datum

Donderdagavond 12 maart 2020

Van 18.30 tot 22.00 uur

Locatie

Fries Congrescentrum

Oprijlaan 3

9205 BZ Drachten

Gratis parkeergelegenheid

------------------------------------------------------

18:30 | Ontvangst en kennismaking

19:00 | Welkomstwoord

19:15 | Masterclass 1 | Big data en fysiotherapie, een uitdaging voor uw praktijk?

De digitalisering in de afgelopen 20 jaar en de toename in de hoeveelheid vastgelegde data maakt het overzicht houden van alle processen binnen de fysiotherapiepraktijk complex. SpotOnMedics Intelligence geeft fysiotherapeuten inzicht in eigen data op een snelle, eenvoudige en interactieve manier. Krijg beter inzicht in resultaten binnen de praktijk. Stuur aan op betere uitkomsten door zelfmanagement en ontwikkel proactief nieuwe strategieën om te innoveren. Het krijgen en behouden van inzicht en overzicht continueert de optimalisatie van uw bedrijfsvoering, waardoor u kunt werken aan zorgvernieuwing binnen de praktijk.

19:45 | Pauze

20:00 | Masterclass 2 | WAB: wat zijn mijn rechten en plichten?

De komst van de nieuwe wetgeving heeft voor veel praktijken invloed op het personeelsbeleid. In hoeverre voldoet u inmiddels aan de wettelijke verplichtingen, zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met hogere personeelskosten? Stel uw vragen aan een personeel- en salarisspecialist.

20:30 | Masterclass 3 | Blended care en nieuwe inkomstenstromen

We leven in 2020 en de patiënt is veranderd naar zorgconsument. Op welke manier kunt u uw praktijk positioneren om aan te blijven sluiten bij de behoefte van de patiënt (consument)? We praten over de mogelijkheden van blended care, zowel op de praktijk als online, en het genereren van nieuwe inkomstenstromen voor uw praktijk. Op deze manier werkt u aan een duurzame/toekomstbestendige inkomstenstroom.

21:00 | Netwerkborrel

------------------------------------------------------

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over deze uitnodiging of over het activeren van uw ticket(s)? Neem dan contact op met het hospitalityteam van SpotOnMedics via telefoonnummer 088 6600 800 (keuze 5) of stuur een e-mail naar info@SpotOnMedics.nl. Wij hopen u te ontmoeten op donderdagavond 12 maart in Drachten.

Deze masterclass wordt u aangeboden door:

[SpotOnMedics]

SpotOnMedics biedt een all-in-one fysio platform voor praktijksoftware, financiële diensten, big data en intelligence tools. Op dit moment werken meer dan 4.000 fysiotherapeuten dagelijks met het platform.

[Countus]

De accountants en adviseurs van Countus helpen lokale ondernemers hun doelen te bereiken. Of u nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal-, juridisch-, administratief-, financieel- of personeelsgebied.

Heeft u vragen over deze uitnodiging of over het activeren van uw ticket(s)? Neem dan contact op met het hospitalityteam van SpotOnMedics via telefoonnummer 088 6600 800 (keuze 5) of stuur een e-mail naar info@SpotOnMedics.nl. Wij hopen u te ontmoeten op donderdagavond 12 maart in Drachten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fries Congrescentrum Drachten

3 Oprijlaan

9205 BZ Drachten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen