Gratis

Masterclass: overtref uw doelen in 2020 (Emmen)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Restaurant ten Cate

44 Noordbargerstraat

7812 AB Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis masterclass voor fysiotherapiepraktijken die in 2020 hun doelen willen overtreffen (WORDT VERPLAATST)

Over dit evenement

ATTENTIE: Deze masterclass wordt verplaatst i.v.m. het Corona virus en de bijbehorende maatregelen. De nieuwe datum wordt nader bepaald. Inschrijven is wel mogelijk. Hiermee geeft u aan dat u interesse heeft in deze masterclass en dat wij u t.z.t. mogen benaderen voor de nieuwe datum. Dank voor uw begrip.

-------------------

Beste praktijkhouders en maatschapsleden,

Veel fysiotherapiepraktijken hebben in januari de praktijkresultaten van 2019 geëvalueerd. Heeft u uw kwaliteit- en omzetdoelen behaald? Bent u tevreden met de resultaten en de geleverde zorg? Zijn uw personeelscontracten inmiddels aangepast aan de nieuwe wetgeving? En wat zou u kunnen doen om uw doelen in 2020 te overtreffen?

Diverse vraagstukken voor 2020 (en verder) zijn wellicht nog onbeantwoord. Daarom nodigen onze adviseurs en professionals u uit voor een gratis masterclass in uw regio op dinsdagavond 31 maart in Emmen.

(ATTENTIE: Datum wordt verplaatst. Nader te bepalen. Zie tekst hierboven.)

Actuele onderwerpen worden toegelicht, zoals de gewijzigde WAB voor uw personeels- & salarisbeleid en hoe u uw huidige praktijkdata kunt inzetten voor zorgvernieuwing, zelfmanagement en inzicht. Maar ook: waarom werken steeds meer praktijken volledig in de cloud? En hoe kunt u op een slimme manier strategisch en financieel voordeel behalen in uw regio? Tot slot geven we tips over het genereren van duurzame inkomstenstromen voor uw praktijk.

Na afloop van de presentaties heeft u de gelegenheid om actuele vraagstukken voor te leggen aan diverse professionals met kennis van uw vakgebied. Van data scientist tot (financieel) praktijkadviseur. Laat u adviseren en informeren.

Locatie

Hotel Restaurant ten Cate

Noordbargerstraat 44

7812 AB Emmen

Gratis parkeergelegenheid

------------------------------------------------------

18:30 | Ontvangst en kennismaking

19:00 | Welkomstwoord

19:15 | Masterclass 1 | Big data en fysiotherapie, een uitdaging voor uw praktijk?

De digitalisering in de afgelopen 20 jaar en de toename in de hoeveelheid vastgelegde data maakt het overzicht houden van alle processen binnen de fysiotherapiepraktijk complex. SpotOnMedics Intelligence geeft fysiotherapeuten inzicht in eigen data op een snelle, eenvoudige en interactieve manier. Krijg beter inzicht in resultaten binnen de praktijk. Stuur aan op betere uitkomsten door zelfmanagement en ontwikkel proactief nieuwe strategieën om te innoveren. Het krijgen en behouden van inzicht en overzicht continueert de optimalisatie van uw bedrijfsvoering, waardoor u kunt werken aan zorgvernieuwing binnen de praktijk.

19:45 | Pauze

20:00 | Masterclass 2 | WAB: wat zijn mijn rechten en plichten?

De komst van de nieuwe wetgeving heeft voor veel praktijken invloed op het personeelsbeleid. In hoeverre voldoet u inmiddels aan de wettelijke verplichtingen, zodat u niet achteraf geconfronteerd wordt met hogere personeelskosten? Stel uw vragen aan een personeel- en salarisspecialist.

20:30 | Masterclass 3 | Weg met de server, alles veilig in de cloud

Steeds meer fysiotherapiepraktijken maken naast de keuze voor een online EPD ook de keuze voor online interne en externe communicatie zoals e-mail en documentbeheer. Zo kunt u veiliger en efficiënter werken met een minimum aan externe ondersteuning. Minder complexiteit, veel minder beheer en dus ook lagere kosten. Thuis, mobiel of op meerdere locaties werken is eenvoudig. Ontdek de voordelen van een 100% cloud oplossing en hoe eenvoudig de overstap kan zijn.

21:00 | Netwerkborrel

------------------------------------------------------

[SpotOnMedics]

SpotOnMedics biedt een all-in-one fysio platform voor praktijksoftware, financiële diensten, big data en intelligence tools. Op dit moment werken meer dan 4.000 fysiotherapeuten dagelijks met het platform.

[Countus]

De accountants en adviseurs van Countus helpen lokale ondernemers hun doelen te bereiken. Of u nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal-, juridisch-, administratief-, financieel- of personeelsgebied.

Heeft u vragen over deze uitnodiging of over het activeren van uw ticket(s)? Neem dan contact op met het hospitalityteam van SpotOnMedics via telefoonnummer 088 6600 800 (keuze 5) of stuur een e-mail naar info@SpotOnMedics.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Restaurant ten Cate

44 Noordbargerstraat

7812 AB Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen