€ 52,57 – € 73,54

Masterclass: Presenteren Zonder Zenuwen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Doors Open

Javastraat 281

2585 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Klamme handen, trillende knieën, zweetdruppels in je nek... Het is weer zover: je moet een presentatie geven, of spreken voor een groep. Je hebt je dagenlang voorbereid, het verhaal uit je hoofd geleerd. En tóch voel je de blos naar je wangen kruipen op het moment dat je het woord krijgt. In plaats van het naar je zin te hebben, worstel je jezelf door de presentatie heen. Je kunt niet wachten tot het voorbij is.

Herkenbaar? Waarschijnlijk wel, want de meeste mensen voelen wel iets van zenuwen als ze voor een groep moeten spreken. Schrijftser Darlene Prince beweert zelfs dat het slecht is als je helemaal niet zenuwachtig bent. De truc is alleen hoe je ervoor zorgt dat de zenuwen niet de overhand nemen, zodat je je meer op je gemak voelt. En dat is precies waar Tyche van Bommel je mee gaat helpen in deze masterclass!

OVER DEZE MASTERCLASS

  • Wil je zonder zenuwen presenteren?
  • Wil je een verhaal houden zonder je ongemakkelijk te voelen bij al die mensen die naar je kijken, al die ogen op je gericht zijn?
  • Wil je zonder haperen spreken voor publiek?

Ja, ja en ja? Dan is dit de masterclass voor jou! Je gaat naar huis met de ingrediënten om comfortabel voor een groep te staan, terwijl je een verhaal vertelt dat beklijft en inspireert. Tyche leert je hoe je jouw zenuwen de baas wordt en hoe je ervoor zorgt dat jouw presentatie blijft boeien.

WAT LEER JE IN DEZE MASTERCLASS?

☑️ Je zenuwen onder controle: met meer gemak voor een groep staan

☑️ Presentatievaardigheden

☑️ Een krachtig verhaal neerzetten

OVER TYCHE

Tyche van Bommel is een doorgewinterde verhalenvertelster. Ze is een sprankelende en energieke presentator, dagvoorzitter, interviewer en gespreksleider. Ze werkt onder andere voor het Nationale Toneel en War Child en interviewt regelmatig bekende mensen, van Nicci French tot Arjen Lubach. Als er iemand weet hoe je moet presenteren, dan is het Tyche wel!

KOSTEN

Early bird: €49

Regulier: €69

Deze kosten zijn exclusief BTW en aftrekbaar voor de belasting. De kosten zijn inclusief goodiebag, een hapje en een drankje en het werkboek behorende bij de masterclass.

DEELNEMERS

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Groepen worden bewust klein gehouden om zo voldoende aandacht aan iedereen te kunnen besteden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Doors Open

Javastraat 281

2585 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen