€ 30,03 – € 58,86

Masterclass 'Presenteren Zonder Zorgen'

Venster Acties en details

Vanaf € 30,03

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BCN Amsterdam Arena

5 Hoogoorddreef

1101 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil jij zonder zorgen kunnen presenteren of spreken voor groepen? Met meer impact, overtuiging en zelfvertrouwen? Doe dan met ons mee!

Over dit evenement

Wist je dat mensen banger zijn voor spreken in het openbaar dan voor de dood? Dit is wetenschappelijk bewezen en toch is presenteren iets wat we allemaal doen. Waarom zijn we er dan bang voor?

De angst zit niet zozeer in het presenteren zelf, maar om de angst om af te gaan. Het vernietigend oordeel van het publiek of het idee dat je uitgelachen wordt of misschien wel dom over komt. En dan die zweetdruppels van de zenuwen! Gelukkig hoeft het zo niet langer…

Spanningsvrij

Onze trainingen zijn een beleving op zich. Dat komt door de praktische manier waarop de kennis en ervaring wordt gedeeld. Onze trainers zijn ervaren presentatoren, die het klappen van de zweep kennen en kunnen inspelen op voor deelnemers herkenbare situaties. Van zenuwen en onzekerheid tot zweet, spanning en black-outs. Door hun ervaringen kunnen zij je precies geven wat je nodig hebt om te kunnen presenteren zonder zorgen…

Wat krijg je ervoor?

Presenteren zonder zorgen betekent dat je de situatie de baas bent ten alle tijden. Hoe je effectief de controle en rust behoudt, terwijl je jouw verhaal kundig en met overtuiging kunt delen. En wanneer je die zorgen onder controle hebt, kan je ontspannen presenteren en lekker genieten van je eigen verhaal. Tot slot delen we ook enkele van de grootste geheimen van de meest succesvolle sprekers ter wereld, waardoor je een raamwerk hebt als basis voor jouw succesverhalen!

Voor wie?

Of je nou als professional voor een grote groep staat of dat je jouw collega’s wilt overtuigen voor jouw idee… Of dat je als ondernemer een potentiele opdrachtgever voor je wilt winnen. Of zelfs als je op een afdeling werkt waar je met vakjargon en andere saaie termen moet smijten en dat om wilt toveren tot wervelende voordracht. Dit is de beleving die je wilt hebben!

Je ziet het… De deelnemers van deze ervaringsshow delen dezelfde zorgen en krijgen wat ze nodig hebben om daar van af te komen.

AANBOD

- Lesstof ter waarde van €850

- Onbeperkt water, thee, koffie en frisdrank

- Coronaproof omgeving

- Leren door ervaren op plezierige wijze

- Inzichten in communicatie, mindset en succes

WAAROM WORDT DEZE MASTERCLASS GEORGANISEERD?

Om te vieren dat we weer mogen wil Speaker's Night Productions iets doen om voor nieuwe, positieve energie te zorgen om met frisse moed de nieuwe periode in te gaan.

Wacht niet langer! Maak nu gebruik van deze speciale actie!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BCN Amsterdam Arena

5 Hoogoorddreef

1101 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Pascal Fredrik

Organisator van Masterclass 'Presenteren Zonder Zorgen'

Pascal Fredrik is Motivational Speaker, Trainer, Presentator, Coach en Ondernemer.

Hij is Co-Managing Director van consultancybureau Internationaal Ambitieus, Oprichter en Eigenaar van Speaker's Night Productions en actief als zelfstandig Trainer via Pascal Fredrik Company. Als spreker is Pascal te boeken via Nederlands grootste sprekersbureau Speakers Academy. 

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen