€ 37,50

Masterclass 'Producent Documentaire' (Judith Vreriks) | 09 oktober

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe vind je als regisseur je ideale producent? Judith Vreriks gaat in deze Masterclass in op de rol van de producent als sparring partner van de regisseur. Aan de hand van een paar voorbeelden uit de praktijk leer je hoe een documentaireproductie tot stand komt en krijg je inzicht in financierings- en distributiemogelijkheden van documentaires. Wat kan een producent voor je doen, wat niet en hoe kun je samen zorgen dat je documentaire gerealiseerd wordt?


Judith Vreriks

Judith Vreriks studeerde Film- en TVwetenschap in Utrecht en Glasgow en heeft ruim 20 jaar ervaring in de documentairefilm- en mediawereld. Ze werkte als researcher en scrip editor voor regisseurs als John Appel, Heddy Honigmann, Marc Schmidt en Coco Schrijber. Van 2011 – 2018 was ze werkzaam als uitvoerend producent bij Zeppers Film, waar ze verantwoordelijk was voor verschillende succesvolle internationale documentaires. Sinds oktober 2018 richt ze zich zelfstandig op de creatieve en uitvoerende productie van onafhankelijke documentaires. Daarnaast begeleidt ze makers bij het ontwikkelen van hun van filmplannen, schrijft ze aanvragen voor producenten, geeft ze les aan de Amsterdam Film School en organiseert ze specials voor het NPO-fonds op het Nederlands Film Festival en IDFA. Recente producties zijn onder andere Kleine Delicten, How to meet a mermaid, De rode ziel en Piet is weg.


Vervolg

Bij Amsterdam Film School kun je ook de volledige opleiding Regie Documentaire volgen. Schrijf je je hierna in voor de gehele opleiding? Dan kun je het bedrag van deze masterclass terugvragen. Huidige studenten krijgen korting, gelieve contact op te nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen