€ 35

Masterclass- Proef de top van Württemberg met Rainer Schnaitmann

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zuster Margaux

Kleine Haag 2

3811 HE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Sinds 1997 maakt Rainer Schnaitmann wijn onder eigen naam op het familiedomein. Proef Duitse toppers uit het Württemberg gebied!

Over dit evenement

Württemberg is maar een klein Duits wijngebied waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. Je vindt er ook geen bekende druivenrassen maar juist onbekende inheemse rassen als: trollinger, lemberger, schwarzriesling, kerner en muskattrollinger. De wijnen zijn ook nauwelijks te vinden in Nederland omdat de wijn uit Württemberg vooral door de bevolking wordt gedronken. Ook wat betreft eten snappen ze het wel: in Baden-Württemberg zijn wel 73 Michelin-sterrenrestaurants te vinden.

Tegen Stuttgart aan vinden we het wijndomein van Rainer Schnaitmann. In Württemberg wordt zijn Weingut alom geprezen. Dit familiebedrijf heeft zich inmiddels opgewerkt tot de VDP, het beroemde gezelschap van Duitse topproducenten. Dat kan ook niet anders aangezien hij vijf Grosses Gewächs van Grosse Lage (Grand Cru’s) maakt. Een topproducent. En Rainer komt naar ons toe! Proef deze zondagmiddag onder zijn leiding zijn topklasse wijnen. Uniek en eenmalig.

Geen restitutie mogelijk. Indien je door omstandigheden verhinderd bent mag je wel op de gereserveerde dag vervanging sturen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zuster Margaux

Kleine Haag 2

3811 HE Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen