€ 374,94 – € 2.514,22

Meerdere data

Masterclass professional: Aardgasvrij nu of straks?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

100WATT

James Wattstraat 100

8e Verdieping

1097 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Per 1 juli 2018 is aansluiten op aardgas van nieuw ingediende*) woningen niet meer mogelijk. Wat zijn de beste alternatieven voor jouw woningbouwproject ontwikkeling? Ben je gemeentelijk projectleider woningbouw en gebiedsontwikkeling of juist ontwikkelaar en aannemer woningbouw en wil je snel en effectief de laatste ontwikkelingen weten en verstandig beslissen? Meld je nu aan en in weinig tijd ben je op de hoogte en weet je hoe je op de hoogte blijft!

Wil jij

dat gevoel kwijt steeds achter de feiten aan te lopen, geen greep te hebben op de nieuwe eisen en tijd te kort te komen voor de juiste beslissingen?

en

helderheid krijgen en behouden in jouw projectverantwoordelijkheid vanuit de aardgasvrije kwaliteit, planning en kosten?

en

jouw project behoeften helder hebben om daarmee snel en economisch slim aardgasvrij te zijn en direct te weten wat jij daarvoor nodig hebt?

Reserveer direct je plek in deze Masterclass Aardgasvrij nu of straks? en realiseer jouw aardgasvrije project.

Dit kan als persoon of als groep van maximaal 5 of 12 personen vanuit jouw gemeente of ontwikkelende organisatie. Voor in-company trainingen gelden afwijkende aantallen en kosten.

*) datum indiening Omgevingsvergunning bij de gemeente is bepalend voor je rechten vanuit de Wet VET (Voortgang Energie Transitie). Omdat per 1 juli zowel het recht op de aardgasaansluiting vervalt, de taak om nieuwbouw woningen aan te sluiten door het netwerkbedrijf vervalt en het netwerkbedrijf alleen werkzaamheden mag uitvoeren die de wet aan haar heeft opgedragen, hebben we het de-facto over een verbod op het aansluiten van nieuwe woningen op een aardgas aansluiting.

Delen met vrienden

Locatie

100WATT

James Wattstraat 100

8e Verdieping

1097 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen