€ 374,94 – € 2.514,22

Meerdere data

Masterclass professional: Aardgasvrij nu of straks?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

100WATT

James Wattstraat 100

8e Verdieping

1097DM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Nieuwe woningen aansluiten op aardgas is niet meer mogelijk, maar renovaties, transformaties en restauraties (nog) wel. Wat zijn de beste alternatieven voor bij woningbouwproject ontwikkeling en hoe kun je beleid vaststellen waarin je verder gaat dan het wettelijke minimum? En hoe zit dat met andere transities zoals Circulair en Gezond?

Ben je gemeentelijk beleidsambtenaar, projectleider woningbouw en gebiedsontwikkeling of juist ontwikkelaar en architect woningbouw en wil je snel en effectief de laatste ontwikkelingen weten en verstandig beslissen? Meld je nu aan en in weinig tijd ben je op de hoogte en weet je hoe je daarna op de hoogte blijft!

Wil jij

dat gevoel kwijt steeds achter de transitie feiten aan te lopen, geen greep te hebben op de nieuwe eisen en tijd te kort te komen voor de juiste beslissingen?

en

helderheid krijgen en behouden in jouw projectverantwoordelijkheid in aardgasvrije kwaliteit, planning, kosten en opbrengsten?

en

jouw project behoeften helder hebben om daarmee snel en economisch slim aardgasvrij te zijn en direct te weten wat jij daarvoor nodig hebt?

Reserveer direct je plek in deze Masterclass Aardgasvrij nu of straks? en realiseer jouw aardgasvrije project.

Dit kan als persoon of als groep van 5 of maximaal 12 personen vanuit jouw gemeente of ontwikkelende organisatie. Voor in-company trainingen gelden afwijkende aantallen en kosten. Neem daarvoor contact op met Stichting BRIQS.

Delen met vrienden

Locatie

100WATT

James Wattstraat 100

8e Verdieping

1097DM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen