Gratis

Masterclass Richtlijn Dossiervoering en LDF specificaties 7.0 (HOOFDDORP)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SpotOnMedics B.V.

2 Bloemlaan

2132 NP Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer op 1 dag alles over de richtlijn dossiervoering 2019 en LDF 7.0

Over dit evenement

Deze masterclass kost 75,00 euro exclusief btw per deelnemer. Deze prijs is inclusief lunch, koffie en thee. U ontvangt voorafgaand aan de masterclass een factuur op het door u opgegeven e-mailadres. Klik op de knop 'registreren' om u direct in te schrijven.

Met de komst van het nieuwe jaar is de richtlijn dossiervoering 2019 in FysioOne beschikbaar gesteld. In deze masterclass zal onze productmanager jullie meenemen in het dossier conform de nieuwe richtlijn. Er wordt stilgestaan bij (persoonlijke) instellingen, functionaliteiten, slimme knoppen en de toolbox.

Daarnaast is ook de nieuwe versie LDF 7.0 vrijgegeven op het FysioOne platform. Onze data scientist neemt u mee op reis in de wereld van dataverzameling met behulp van klinimetrie. Welke belangrijke wijzigingen en toevoegingen hebben er plaatsgevonden in de afgelopen periode m.b.t de dataverzameling voor de landelijke database fysiotherapie. Met behulp van deze sessie bent u er weer klaar voor om uw data aan te leveren bij het LDF.

Uiteraard is er bij beiden onderdelen ruimte tot het stellen van vragen of persoonlijke instellingen van uw FysioOne omgeving door te nemen.

Voor wie

Deze masterclass is bedoeld voor praktijkhouders, praktijkmanagers en key-users die gebruikmaken van SpotOnMedics FysioOne en deelnemen aan de dataverzameling vanuit de Landelijke Database Fysiotherapie.

Docenten

Deze opleiding wordt gegeven door product manager Nicole Bremer en data scientist Monique Rientjes.

Programma

09:00 uur: ontvangst met koffie, thee, rondleiding

09:30 uur: start/kennismaking

09:45 uur: KNGF Dossiervoering 2019

12:00 uur: lunch

13:00 uur: vervolg uitleg LDF 7.0

14:00 uur: afronding

Investering

Deze masterclass kost 75,- exclusief btw per deelnemer. Let op: bij de inschrijving wordt 'gratis' gecommuniceerd. Deze prijs is inclusief lunch, koffie en thee.

Betaling en facturatie

Bij uw inschrijving vult u uw praktijk- en factuurgegevens in. Voorafgaand aan de masterclass ontvangt u een factuur op het door u opgegeven e-mailadres. De betaling dient voorafgaand aan de masterclass te zijn voldaan. Bij uw inschrijving gaat u akkoord met deze betalingsvoorwaarden en de hierboven genoemde kosten.

Locatie

SpotOnMedics Event Center

Bloemlaan 2

2132 NP Hoofddorp

U kunt gratis parkeren in de parkeergarage. Het aantal plekken is echter beperkt. Bent u in de gelegenheid om met het OV te komen? SpotOnMedics is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Overige belangrijke info

U heeft een laptop nodig om deze masterclass te volgen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SpotOnMedics B.V.

2 Bloemlaan

2132 NP Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen