Verkoop beëindigd

Masterclass 'Scenario Inspiratie' | Matthijs Bockting

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ervaren scenarist Matthijs Bockting, die op dit moment samen met Winchester McFly aan de eerste Nederlandse Netflix Original werkt, geeft een masterclass over waar hij zijn inspiratie uithaalt voor het schrijven van scenario's


Tijdens deze avond reikt Matthijs tal van mogelijkheden aan om zelf aan de slag te gaan. Inspiratie kun je namelijk uit alles halen. Zo haalde Matthijs zijn inspiratie voor een van zijn korte films bijvoorbeeld uit een krantenartikel van drie zinnen.


Matthijs leert je op een bevlogen manier te kijken om zo inspiratie uit alledaagse dingen te halen. De masterclass begint met een introductie van Matthijs zijn eigen werk en aan de hand hiervan neemt hij je mee in zijn denkwijze.


Het grootste gedeelte van de masterclass werk je aan de opdracht "inspiratie kun je uit alles halen". Tijdens deze opdracht kun je kiezen om je inspiratie te halen uit een artikel, een foto of een liedje. Matthijs begeleidt je tijdens deze avond in het creatieve proces van het ontstaan van een film idee. Zo leer je bijvoorbeeld vanuit verschillende perspectieven te kijken en maak je kennis in de wereld en het brein van een zeer ervaren scenarist.


Tot slot is er tijd voor een vragenronde aan Matthijs, zodat hij jou met jouw persoonlijke traject kan helpen.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen