€ 59,29 – € 101,64

Masterclass: Shoot! Zo maak je goede foto's

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Doors Open Female Hub

Javastraat 281

2585 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kijk je met regelmaat jaloers of verwonderd naar al die frisse Instagramfoto’s en denk je dan: “Dat wil ik ook! Maar hoe?”. Of ben je een flyer aan het maken en zijn de enige beschikbare foto’s saai en donker?

No worries, wij gaan je helpen! De geweldige Ibtissam Khannoussi, ook wel bekend als Miss Smile Photography komt haar kennis delen in een te gekke en ultrapraktische masterclass. Adios donkere plaatjes, Instagram here I come!

Over de masterclass

Deze masterclass is bedoeld voor ondernemers die betere foto’s willen maken en de basis onder de knie willen krijgen. Of je nou foto’s nodig hebt voor je social media, website of een levensgroot billboard: wanneer je de basis weet en betere foto’s kunt maken, kun je ze overal voor gebruiken.

Ibtissam neemt je tijdens de masterclass mee langs alle belangrijke basisfacetten van fotografie: wat voor soort licht is er, vanuit welke hoek kun je het beste een foto maken, welke composities zijn er zodat je foto mooi en interessant wordt? Natuurlijk ga je zelf ook heel veel aan de slag met oefenen. Aan het einde van de masterclass ga je naar huis met een flinke dosis foto’s, inspiratie en heel veel tips & tricks.

Je hebt voor deze masterclass geen fotografie ervaring nodig. Het is wel handig als je weet hoe je jouw camera of telefoon kunt bedienen. Vergeet deze vooral niet mee te nemen naar de masterclass. Een camera is niet verplicht, de masterclass is ook geschikt als je foto’s met je telefoon maakt!

Over Ibtissam Khannoussi

Ibtissam is een doorgewinterde fotografe. Ze fotografeert al jaren en sinds 3 jaar runt zij haar eigen fotografiebedrijf, Miss Smile Photography. Na jaren met veel plezier prachtige portretten en bruiloften te hebben gefotografeerd, focust Ibtissam zich nu op het overbrengen van haar passie en kennis aan anderen. Dit doet ze door middel van haar gratis e-book 'Photography Basics', een online fotografie cursus die binnenkort beschikbaar is én dus deze masterclass.

Ibtissam heeft zichzelf alle kennis aangeleerd op het gebied van fotografie. Met deze masterclass draagt zij die kennis over, laat ze zien hoe leuk fotografie is, dat je het zelf kan leren en dat je het via de juiste workshops en trainingen snel onder de knie kunt krijgen.

Kosten

Early bird: €49

Regulier: €69

Deze kosten zijn exclusief BTW. De kosten zijn inclusief goodiebag, een hapje en een drankje en het werkboek behorende bij de masterclass.

Deelnemers

Let op! Er is plaats voor maximaal 16 deelnemers. Claim dus snel je ticket, nu het nog kan! Groepen worden bewust klein gehouden om zo voldoende aandacht aan iedereen te kunnen besteden.

MASTERCLASS + COWORKING DAG

Wil je naast toegang tot de masterclass ook de hele dag gebruik maken van een werkplek bij Doors Open Female Hub? Kies dan voor een ticket met de optie "+ daypass". Dan krijg je voor slechts €15 (reguliere prijs €29) op de dag van de masterclass toegang tot alle faciliteiten van de Female Hub.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Doors Open Female Hub

Javastraat 281

2585 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen