Masterclass: Soleren (Gitaar) met Elisa Krijgsman
Verkoop beëindigd
Masterclass: Soleren (Gitaar) met Elisa Krijgsman

Masterclass: Soleren (Gitaar) met Elisa Krijgsman

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Novae Popschool

Hoorn 70

6713 KR Ede

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

OVER DE WORKSHOP

Tijdens de masterclass soleren op gitaar neemt gitaargigant Elisa Krijgsman je mee in de wereld van het soleren.  Met een discografie waar je u tegen zegt, en jarenlange podiumervaring weet Elisa als geen ander hoe hij de show kan stelen met een gitaarsolo. Als popschool zijn we er dan ook trots op dat hij dat al meerdere keren heeft laten zien op onze jamsessie.

Ben jij gitarist, en wil je graag iedereen versteld doen staan wanneer jij een geweldige solo ten gehore brengt? Elisa vertelt je alles over soleren! Voor gitaristen écht een must!

VOOR WIE?

De masterclass is geschikt voor iedereen die de liefde voor de gitaar deelt, en graag meer te weten wil komen over het soleren. Voor gevorderde en beginnende gitaristen een hele leerzame ervaring, maar ook voor gitaarliefhebbers een interessante ochtend!

OVER ELISA KRIJGSMAN

Met recht één van de meest gerespecteerde gitaristen van het land: Elisa Krijgsman. Als gitarist van onder andere Seraph staat Elisa bekend om zijn geweldige solo’s en sterke spel.

Tijdens zijn conservatorium periode was Elisa een leerling van de legendarische Wim Overgaauw maar ook van Peter Tiehuis en Maarten van Grinten. Hij luisterde veel naar gitaristen zoals George Benson, Lee Ritenour, Robben Ford en zijn allergrootste held; Larry Carlton. Vooral Larry beïnvloedde Elisa’s gitaarspel. Elisa is als gitarist een gerespecteerd sessiemuzikant. Hij speelde op talloze cd’s, vooral in het Nederlandse gospelcircuit. Ook is hij plaatsvervangend gitarist voor het wereldberoemde Metropole Orchestra, gedirigeerd door Vince Mendoza. Elisa speelt ook als gitarist bij prog-artiest Neal Morse, die de leadzanger en frontman was van Spocks Beard en Transatlantic. Hij tourde in 2006 en 2008 door Europa met Neal en speelde op twee live albums: ““Question Mark LIVE” en “So Many Roads – LIVE”.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Novae Popschool

Hoorn 70

6713 KR Ede

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen