€ 450 – € 900

Masterclass Storytelling voor bedrijven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass voor het bedrijfsleven

Onderwerp

Een goed verhaal inspireert en verbindt. Dat kan het verhaal zijn van een persoon, een onderneming of een product. Concurrentievoordeel ontstaat door emoties toe te voegen aan je positionering. Ondertussen wordt communicatie steeds vaker visueel. Dat is logisch, want film is de beste manier om een verhaal te vertellen.

We leren u de principes van Storytelling in business, en hoe deze toe te passen. Aan de hand van het maak proces van een scenario laten we zien hoe je het meest efficiënt een authentiek verhaal vertelt. De emotionele reis van de hoofdpersoon; plotpoints, spanningsboog, structuur, wants en needs en worsteling van karakters komen aan bod.

U ontdekt de analogie tussen het ontwikkelen van een film en een nieuw product. Wat kan het verhaal zijn van uw eigen bedrijf? Met oefeningen en een presentaties brengen deelnemers de nieuwe kennis meteen in praktijk.

Docenten

Gegeven door top professionals uit de Nederlandse filmindustrie: ervaren storytelling-docent Sytske Kok (zelf scenarist en regisseur) en internationaal succesvol filmproducent Emjay Rechsteiner van Staccato Films, die 20 speelfilms maakte waar onder ‘The Devil’s Double’ met James Bond-regisseur Lee Tamahori.

Praktische informatie:

De masterclass kost €450,- per dag per persoon. Lunch is inbegrepen.

Maximaal 16 delenemers.

De masterclass kent een besloten en confidentieel karakter zodat deelnemers zich vrij kunnen uiten. De docenten tekenen een NDA.

Vervolg

Bij Amsterdam Film School kun je ook de volledige module Storytelling volgen van twee maanden. Schrijf je je hierna in voor de gehele opleiding? Dan kun je het bedrag van deze masterclass terugvragen.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Film School

Panamalaan 1M

1019 AS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen