Gratis

Masterclass "Storytelling voor Ondernemers"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze workshop is speciaal voor ondernemers met een bedrijf van 5 tot 50 medewerkers, marketingmanagers of salesmanagers die ook een stuk marketing oppakken. Voor bedrijven die willen groeien. Wij helpen je graag!

Weet jij waarom je doet wat je doet? Heb je jouw ‘waarom’ binnen één tel paraat? Veel ondernemers aan wie we dit vragen, hebben dit niet direct helder voor ogen en gaan snel over op hun product of dienst. En dat is zonde. Want juist in jouw verhaal en in dat van je collega’s, jullie drijfveren, jullie visie, jullie kennis en de energie die jullie overbrengen op klanten: daarin zit jullie onderscheidend vermogen.

Op het moment dat je jouw authentieke verhaal met je doelgroep deelt, dan verbinden (potentiële) klanten zich op gevoelsniveau aan jouw onderneming. En dát gaat op den duur opleveren. Maar hoe doe je dat?

Daar kunnen Barbara - storyteller en soulstripper - en Djoea - onze social selling specialist en LinkedIn coach - alles over vertellen. Tijdens de workshop gaat Barbara in op hoe je als ondernemer op zoek gaat naar je verhaal. Djoea vertelt vervolgens hoe je dat verhaal inzet om mensen aan je te binden en klanten te scoren.

* Wij delen iedere 2 weken onze kennis in onze nieuwsbrief. Als je je inschrijft voor dit evenement, ontvang je deze kennis automatisch in je mailbox. Je kan je altijd uitschrijven via de link onderin de nieuwsbrief.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Make Marketing Magic

Vliegtuigstraat 6G

1059 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen