€ 117,37 – € 238,37

Masterclass Succesvol Ondernemerschap

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

1 Verlengde Stellingweg

1511 MA Oostzaan

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass Succesvol Ondernemerschap

Ik heb de afgelopen jaren honderden ondernemers op mijn events gehad en allemaal hebben ze iets gemeen:

 • ze zijn geweldig leuk en getalenteerd
 • ze durven het niet aan om te doen wat ze het allerliefste doen
 • ze hebben te weinig klanten
 • ze maken te weinig winst
 • ze werken hard en hebben te weinig tijd voor zichzelf

En ze willen het allemaal anders gaan doen. Maar ze weten niet hoe.

Ze willen net als jij een succesvol bedrijf met leuke klanten en goede winst. Hoe fijn is het om gewoon lekker te verdienen! Dat je je geen zorgen hoeft te maken over geld. Dat je meer tijd hebt voor jezelf. Dat het allemaal makkelijker gaat en meer ontspannen is, zonder die continue stress en zorgen.

Alleen mensen die de moed hebben om daarvoor te kiezen, zijn in staat een succesvol bedrijf op te bouwen.

Zij maken de keuze om in zichzelf en in hun bedrijf te investeren. Zij leren hoe je een succesvol bedrijf opbouwt. Want ondernemen is een vak, dus je moet het leren. Het lukt dus niet als je het niet leert.

Ik ga je precies uitleggen hoe jij een succesvol bedrijf opbouwt in de masterclass Succesvol Ondernemerschap op dinsdag 26 februari.

Je moet het wel doén

Kiezen voor een succesvol bedrijf betekent niet alleen dat je het vak ondernemen leert met alle bijbehorende strategieën. Het betekent ook dat je je alle kennis eigen maakt die je opdoet en het toepast.

Als je dit niet aandurft moet je binnen het jaar je bedrijf opheffen, weer terug naar je baan of voort blijven ploeteren. Dat is mijn ervaring en dat is ook wat de cijfers van de Kamer van Koophandel zeggen.

Het enige wat je nodig hebt is moed.

Moed en doorzettingsvermogen. Vertrouwen in de toekomst. Succesvol ondernemerschap vereist dat je dagelijks je beste zelf inzet om de stappen te zetten die nodig zijn.

Het verandert je leven

Ik beloof je één ding. Deze masterclass verandert je leven compleet. Je krijgt inzichten waar je nog nooit van hebt gehoord en die je enorm verrassen. Het zijn inzichten die je vertrouwen geven, vreugde en vrijheid. En dat is de basis voor succesvol ondernemerschap.

Met hernieuwde energie ga je naar huis en je weet precies wat je moet om klanten aan te trekken die veel geld aan je betalen. Zodat je bedrijf wél slaagt.

Vertrouwen, Vreugde, Vrijheid: de basis voor succesvol ondernemerschap

We doen het samen

Veel ondernemers ploeteren alleen. Zij missen maatjes om mee samen te werken. Maar je weet dat je samen veel meer bereikt. En jij hoeft het niet alleen te doen, want ik help je en ik bied je de kans om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die op dezelfde weg zitten. Daarom geef ik de masterclass Succesvol Ondernemerschap op 26 februari. Een geweldige kans.

Dit is wat je krijgt

 • Het businessmodel dat garant staat voor jarenlang zakelijk succes en financiële onafhankelijkheid.
 • Hoe marketing en sales wél werkt en bovendien ontzettend leuk kan zijn.
 • De mindset die jij nodig hebt om te slagen als ondernemer.
 • Het geheime wapen van alle succesvolle ondernemers met veel klanten en veel winst.
 • Een bewezen methodiek (al 5 jaar op rij): een stappenplan waarmee je maximale winst maakt en een prachtig, succesvol bedrijf kunt creëren.

Over mij

Ik geloof dat jij ook kan doen wat je het allerliefste doet, net als ik. Ik geloof dat jij ook in staat bent hier goed geld mee te verdienen en een succesvol bedrijf te bouwen. Ik geloof dat jij ook door het volgen van je passie de wereld een stukje mooier maakt. Omdat jij anderen weer helpt met jouw passie, net als ik.

Ik was een succesvolle werknemer

Jarenlang harkte ik de ene na de andere klant binnen. Deed ik miljoenenprojecten die allemaal veranderden in goud. Ik had de mooiste klanten in mijn portefeuille. Totdat ik werd ontslagen en in 2012 besloot mijn eigen bedrijf te beginnen. Met de ambitie de ene na de andere klant binnen te slepen en goud te gaan verdienen. Ik kwam van een koude kermis thuis, want het lukte niet. Integendeel, ik verloor veel geld, zelfvertrouwen, tijd, energie en plezier.

Mijn investeringen

Ik besloot te investeren in mezelf en opleidingen te volgen. Ik wilde leren van ’s werelds beste: Tony Robbins. Hij leerde mij veel wat ik niet wist. Ik was een uitstekende werknemer, maar als ondernemer was ik een beginneling. Van Tony Robbins en anderen leerde ik alles wat nodig is om een succesvol bedrijf te creëren, maximale winst te maken en financiële zekerheid op te bouwen. En het lukte: mijn bedrijf bleef groeien.

Nog een pijnlijke, maar waardevolle les

Ik had nog meer te leren. Na 23 jaar huwelijk gingen mijn partner en ik in 2014 uit elkaar. De scheiding gaf me ongelofelijk veel verdriet, maar het was ook het moment dat ik de keuze maakte het radicaal anders te gaan doen. Achteraf bleek mijn pijn een groot cadeau.

Nieuwe start vanuit vertrouwen

Ik besloot opnieuw te beginnen. Ik besloot te gaan leven en werken vanuit vertrouwen. Ik ontdekte dat hard werken niet opschiet, dat het niet werkt om als vrouw je mannetje te staan en dat geld geen zinvolle drijfveer is. Ik ontdekte dat ik alleen een succesvol bedrijf kan bouwen als ik werk vanuit vertrouwen. Vertrouwen dat ik ongelofelijk goed ben en van grote waarde. Dat wanneer ik vanuit het vertrouwen onderneem, het zakelijks succes vanzelf komt. Het is een bewuste levenswijze die me enorm veel vreugde en vrijheid geeft. Ik kan niet anders dan dit aan je doorgeven.

Ik begon in 2014 opnieuw. In een jaar had ik meer dan 100 klanten. De afgelopen jaren is mijn bedrijf uitgegroeid tot één van de meest succesvolle in mijn branche. Ik leer je hoe ik dat deed.

Wat als jij de keuze maakt?

Wat zou er gebeuren als jij de keuze maakt om in jezelf te investeren?

Besluit om je bedrijf tot een succes te maken en daar echt voor te gaan? Je weet dat je het kan, want je hebt immers enorm veel potentie.

Hoe zou het voelen als je meer vertrouwen ervaart, dagelijks vreugde voelt en de vrijheid hebt om te doen wat werkelijk je passie is?

Dit is wat ik je garandeer:

 • Een goedlopend bedrijf en een goede winst.
 • Een bedrijf dat voor jou zorgt, jou en je gezin onderhoudt en een zekere toekomst waarborgt.
 • De allerleukste klanten die waanzinnige resultaten halen met jouw kennis en ervaring.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam

1 Verlengde Stellingweg

1511 MA Oostzaan

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen