Masterclass ''The Secrets of Lightshaping'' - Brendan de Clercq

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kennemerstraatweg 104

Studio de Clercq

104 Kennemerstraatweg

1815 LC Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze masterclass til je je portet- en fashionfotografie samen met Brendan de Clercq naar een hoger niveau.

Over dit evenement

Brendan de Clercq is een Ierse / Franse professionele portret- en fashion fotograaf en mixed media kunstenaar. Hij is HBO afgestudeerd fotograaf en vormgever.

Gecertificeerde trainer

Tevens is hij de enige gecertificeerde trainer van Profoto in Nederland en is hij gespecialiseerd in Lightshaping. Er zijn 10 van deze trainers in de wereld. Brendan de Clercq is bekend van de druk bezochte en zeer informatieve workshop “ De geheimen van de Profoto Lightshapers. De Clercq deelt graag zijn uitzonderlijke kennis en expertise via masterclasses en workshops. Hij is tevens een van de meest fanatieke ambassadeurs voor Sony en inspireert vele fotografen wereldwijd die zichzelf willen verbeteren op fotografie- en lightshaping gebied met zijn workshops.

Masterclass

In deze Masterclass tilt Brendan de Clercq jouw fashion en/of portretfoto’s naar een hoger niveau.

Hij geeft uitleg over de theorie aan de hand van zijn eigen werk, gemaakt in de studio en op locatie. Brendan de Clercq leert je alles over de voorbereiding, de belichting, het manipuleren van licht met diverse lichtvormers en het bepalen van de sfeer en compositie.

Programma

Het dagprogramma bestaat naast een korte theorie uit een flink deel praktijk. Ondertussen wordt je voorzien van een lekkere lunch.

Onder begeleiding van Brendan ga je een model fotograferen in diverse omstandigheden, terwijl de hij tips en groepsopdrachten geeft waarin je de theorie kunt toepassen. Na afloop worden de gemaakte foto's besproken en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. .

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kennemerstraatweg 104

Studio de Clercq

104 Kennemerstraatweg

1815 LC Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen