€ 75

Masterclass Unique buying reason | Gemakkelijke verkoopgesprekken voeren

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat maakt toch dat uw klanten een aankoop doen? Wat zorgt ervoor dat uw klant niet over gaan tot een aankoop? Unique selling points geformuleerd maar u komt toch niet verder in het verkoopproces? Maak dan kennis met UBR, de methode om meer uit uw verkoopproces te halen!

Een UBR is een reden waarom uw klant vandaag over moeten gaan tot de aankoop van uw product of dienst. Het is de manier om een behoefte te formuleren en te identificeren. We benaderen een ubr altijd vanuit de klant en koppelen deze aan de juiste oplossing.

Tijdens deze dynamische middag gaat u aan de slag met het uitwerken van uw UBR.
U krijgt te maken met een UBR Matrix en u leert hoe u deze in kunt zaetten tijdens een verkoopgesprek.
Overigens is iedere gesprek of het nu met een klant is of iemand die u spreekt tijdens een evenement, een potentiële klant.

De training richt zich op het verkoopgesprek en met name de volgende fases:Pitchen, closen en weerleggen van argumenten.

Wat gaan we doen?

Tijdens de middag gaat u actief aan de slag met uw mededeelnemers. Samen gaat u onder begeleiding van een ervaren sales trainer de unieke koop redenen in kaart brengen. U gaat kijken hoe u deze optimaal neer kunt zetten voor de klant. Dit doen we door een aantal simpele regels toe te passen. U leert kennis maken met verschillende klanten en hun aankoopstijlen en leert hierop in te spelen. Door middel van verschillende oefeningen en rollenspellen wordt u uitgedaagt. Na afloop van de training heeft u een nieuw arsenaal aan kennis om uw (nieuwe) klanten te bedienen.

Deelnemers ondervinden na kennismaking met ons UBR model een positieve verandering in hun verkoopvaardigheden.

Voor wie is de Masterclass:

De masterclass is voor iedereen die zijn verkoopvaardigheden en gespreksvaardigheden op korte termijn wil verbeteren.

Wat zijn de minimale eisen?

Er zijn geen eisen voor het deelnemen aan de masterclass. Het is wel een pré wanneer u al enige ervaring heeft in het verkoopvak.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen