€ 52,57 – € 73,54

Masterclass: Van Dromen Naar Doen & Persoonlijk Leiderschap

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Doors Open Female Hub

Javastraat 281

2585 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We hebben allemaal dromen. Sommigen dromen van het runnen van een succesvol bedrijf, anderen van een romantische B&B in Spanje. Misschien denk je constant aan die ene fantastische nieuwe baan. Of wil je een marathon rennen.

Instagram en Facebook staan vol met goalgetters die hun dromen al waar hebben gemaakt. Maar hoe zit het met jouw dromen?

Geen zorgen, ik (Suzanne Mau-Asam) weet precies hoe jij je voelt. Hoe moeilijk het is om je dromen waar te maken. Maar ik weet ook dat het mogelijk is. Ik heb mijn dromen waargemaakt. Iets meer dan een jaar geleden waagde ik de sprong naar het ondernemerschap en inmiddels run ik 2 succesvolle bedrijven, Doors Open en Doors Open Female Hub.

Hoe zorg je dat jouw dromen waarmaakt? Dat het niet alleen maar bij dromen blijft? Dat is precies waar het in deze masterclass om draait!

Je gaat aan de slag met het stellen van doelen, maakt keuzes, een plan van aanpak en brengt FOCUS aan. Je ontdekt wat jouw onderliggende motivaties zijn en welke angsten je tegenhouden en leert hoe je, stap voor stap, steeds dichterbij het bereiken van je doelen komt. Aan het einde van deze masterclass ben je er klaar voor om in 90 dagen jouw droom te realiseren!


WAT LEER JE IN DEZE MASTERCLASS?

☑️ Reflectie: om vooruit te kunnen, is het ook nodig om regelmatig stil te staan en terug te kijken waar je vandaan komt. Je wordt uitgedaagd om na te denken over wat jouw droom is en WAAROM.

☑️ Een vision board ontwerpen. Je gaat aan de slag met het visualiseren van jouw "wat als alles mogelijk was? " leven.

☑️ Doelen stellen: Hoe kom je van de "Alles is mogelijk" droom naar SMART en realistische doelen?

☑️ Toewijding en voorwaarden: wat heb je nodig om je droom te realiseren?

☑️ Angst en obstructies: Je krijgt inzicht in wat je tegenhoudt bij het waarmaken van jouw dromen.

☑️ Een plan van aanpak maken.


KOSTEN

Early bird: €49

Regulier: €69

Deze kosten zijn inclusief BTW en aftrekbaar voor de belasting. De kosten zijn inclusief goodiebag, een hapje en een drankje en het werkboek behorende bij de masterclass.


DEELNEMERS

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Groepen worden bewust klein gehouden om zo voldoende aandacht aan iedereen te kunnen besteden.


OVER DEZE MASTERCLASS

Deze masterclass kan je los bijwonen of als onderdeel van de Female Hub Boost your Business. Voor meer informatie over Boost Your Business, kijk op de Doors Open Female Hub website.


ENGLISH: This masterclass will be given in Dutch. Are you interested in following this masterclass in English? Let us know at femalehub@doors-open.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Doors Open Female Hub

Javastraat 281

2585 AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen