Masterclass voedselveiligheid

Venster Acties

Masterclass voedselveiligheid

Op woensdag 30 november organiseert NRK Verpakkingen de jaarlijkse masterclass over Voedselveiligheid.

Door NRK Verpakkingen

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 30 nov. 2022 09:30 - 15:00 CET

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen Prins Bernhardstraat 75 4132XE Vianen Netherlands

Over dit evenement

Online aanmelden via Eventbrite is niet meer mogelijk. Bent u zich vergeten aan te melden en wilt u er alsnog bijzijn? Stuur dan een mail naar Gabriëlle Wempe, wempe@nrk.nl of bel naar (0183) 76 05 21.

Onze voedselcontactexpert Kris Callaert praat u in een dag bij over vier actuele onderwerpen in de regelgeving voor gerecyclede kunststoffen en voedselcontact. De masterclass start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. Het programma duurt tot 15.00 uur en tussendoor staat er een uitgebreid lunchbuffet voor u klaar, zodat er ook tijd genoeg is om te netwerken.

Programma | Klik hier om het programma te downloaden

Voor wie? | Het programma is zowel interessant en leerzaam voor de ervaren als iets minder ervaren voedselcontactexperts.

Locatie | In verband met een brand bij NBC Congrescentrum in Nieuwegein moeten we dit keer uitwijken naar een andere locatie. We zijn op 30 november te gast bij Van der Valk Hotel Vianen. Deze locatie is zowel met het OV als per auto goed te bereiken.

Kosten, aanmelden en voorwaarden | Deze masterclass is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 150. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 100 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot woensdag 23 november. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Over de organisator

Georganiseerd door
NRK Verpakkingen

Verkoop beëindigd