Masterclass voedselveiligheid: stap voor stap naar compliance

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De wettelijke compliance van kunststof voedselcontactmaterialen blijft complex. Hoe begin je eraan? Wat moet je als bedrijf allemaal doen?

Over dit evenement

Op 1 december organiseert NRK Verpakkingen de masterclass voedselveiligheid. Kris Callaert staat met veel enthousiasme voor de klas om het compliance assessment proces tot in detail toe te lichten. De masterclass start om 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. Tussen de middag kunt u gebruikmaken van een uitgebreide lunch en is er tijd om te netwerken.

Let op: gezien de huidige coronosituatie is het ook mogelijk om de masterclass te volgen via de livestream. U kijkt mee met het programma in de klas, er is geen directe interactie mogelijk.

Inhoud | Tijdens deze masterclass neemt Kris Callaert u stap voor stap mee door het gehele proces van de compliance assessment. Aan de hand van praktijkvoorbeelden legt hij het traject van A tot Z uit. Hij maakt duidelijk wat je als bedrijf moet doen om compliance aan te tonen. Naast de plastic verpakkingen is er ook aandacht voor de drukinkten en lijmen, die vaak onderdeel uitmaken van een verpakking. Daarnaast komen de toekomstige wetswijzigingen in EU 10/2011 aan bod, en hoe die het proces verder zullen beïnvloeden.

Voor wie? | De masterclass is door de praktische insteek zowel interessant en leerzaam voor de ervaren als iets minder ervaren voedselcontactexperts.

Kosten, aanmelden en voorwaarden | Deze masterclass is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 150. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot woensdag 24 november. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Datum en tijd

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator NRK Verpakkingen

Organisator van Masterclass voedselveiligheid: stap voor stap naar compliance

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen