Masterclass: Waar let een investeerder op? Wanneer krijg je wel geld en wan...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Science Park 608

608 Science Park

1098 XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je hebt mogelijke investeerders op het oog, weet voor welke ondernemingsfase je het geld gaat gebruiken en hebt een goed businessplan klaar, maar is de investeerder het met jou eens? Waar let een investeerder nou eigenlijk precies op? Tijdens deze masterclass nemen we je mee in het proces en bieden wij je de mogelijkheid om één op één met een investeerder te praten en al je vragen te stellen zodat je je kruit niet verschiet wanneer je gaat pitchen.

Programma

Robert Meijer zal te gast zijn en heeft gewerkt als commercieel directeur bij de Fortis bank en in zijn huidige rol als business coach en consultant begeleidt hij ondernemers en bedrijven met het formuleren en realiseren van hun doelen en de bijbehorende financieringsvraagstukken.

Joost Reimert heeft meerdere ondernemingen opzet en verkocht in verschillende industrieën. Daarbij heeft hij veel met investeerders te maken gehad. Verder is hij betrokken bij ACE als scale-up expert en heeft vele ondernemers bijgestaan bij de groei van hun bedrijf en het aantrekken van financiering. Hij zal vertellen wat belangrijk is in deze zoektocht naar de juiste financier, waar je op moet letten en welke fouten hij heeft gemaakt.

Een investeerder uit ons netwerk zal het programma afsluiten met praktische voorbeelden waar een investeerder precies op let. Op welke vragen moet je bereid zijn, wanneer zijn ze bereid te investeren en wat zijn veel gemaakte fouten? Heb je concrete vragen, dit is de kans om die één op één te stellen aan een potentieel investeerder.

Datum en tijd

Locatie

Science Park 608

608 Science Park

1098 XH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen