Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Masterclass Zelfsturing op Koers

CoreChange

Donderdag 18 april 2019 van 13:30 tot 16:30 (CEST)

Masterclass Zelfsturing op Koers

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Toegang Masterclass Zelfsturing op Koers 18 apr. 2019 € 135,00 € 6,39 € 29,69

Deel Masterclass Zelfsturing op Koers

Evenementdetails

Je bent bezig met de transitie naar zelforganisatie. Het loopt lekker, maar er is nog geregeld discussie over de bedoeling, het waaróm van deze transitie. Je wilt het verhaal van de verandering versterken, als kompas voor alle keuzes en stappen in het transitie traject. Gebaseerd op een heldere scan van waar je staat en waar je naar toe wil. Dan is deze Masterclass wat voor jou.

 

In deze masterclass maak je een integrale scan van de huidige stand van zaken in je organisatie. Dit doen we met de Reinventing Organizations Scan op 12 aspecten (zowel structuur en processen, als leiderschap, cultuur, houding en gedrag). Met een gerichte checklist breng je de gewenste situatie in beeld, waarmee je de kerndoelen voor de transitie in je organisatie (weer) helder in kaart hebt.

 

Daarna creëer je in deze Masterclass in 6 stappen een krachtig en prikkelend verhaal (motto), waarmee je je collega’s en stakeholders kunt inspireren over de ingeslagen weg. Het motto heeft de volgende kenmerken:

  1. Gelinkt aan de bedoeling
  2. Krachtige verbeelding
  3. Congruent: van A naar B volgens B
  4. Adresseert de uitdagingen
  5. Maakt duidelijk hoe zelforganisatie bijdraagt aan verbeteren van de organisatie

We gaan ook in op welke opvattingen in de organisatie om ‘’omdenken’’ vragen en welke nieuwe, prikkelende ideeën en overtuigingen je in de organisatie wil binnenbrengen.

Deze Masterclass is voor speciaal bedoeld voor managers, directies en bestuurders van zelfsturende/zelforganiserende organisaties en voor interne

HR Business Partners, die zelforganisatie intern begeleiden.

 

Over Toon Franken en Heleen Kuiper: partners bij CoreChange, begeleiden organisaties bij toekomstgericht organiseren, meer eigenaarschap en zelforganisatie. Zij geven inspiratiesessies, begeleiden MT’s en geven regelmatig de Leergang Begeleiding geven aan Zelforganisatie.

Heb je vragen over Masterclass Zelfsturing op Koers? Neem contact op met CoreChange

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Maliebaan 45
Maliebaan 45
3581CD Utrecht
Nederland

Donderdag 18 april 2019 van 13:30 tot 16:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.