Verkoop beëindigd

Masterclass: Zo Koop Jij Jouw Droomhuis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Haardstedelaan 16

1271NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je droomwoning aankopen lastig?…Leer hoe je dat het beste kunt doen.

Op woensdagavond, 7 maart 2017, organiseren makelaar 3.0 Mark Teeuwissen en hypotheekadviseur Vincent Gooijer een gratis Masterclass “Zo Koop Jij Jouw Droomhuis”.

Van aspirant koper naar trotse eigenaar!
Je hebt net een fantastische woning gezien en wil dolgraag een volgende stap nemen, maar wellicht weet je niet precies hoe je dat nu het beste kan aanpakken. Als jij je aan het oriënteren bent op een volgende woning of nieuw bent op de aankoopmarkt komt dan merkt je al snel dat er best een hoop bij komt kijken.

Om jou te helpen door de bomen het bos te zien geven wij een gratis masterclass zodat jij de belangrijkste zaken rondom de aankoop van je droomwoning leert kennen. We laten je zien hoe jij jouw ideale huis kunt aankopen tegen de beste prijs én beste voorwaarden.

Onder andere volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Waar jij jouw droomwoning kunt vinden
 • Of je eerst moet verkopen of kopen?
 • Hoe je het snelst de financiering rond krijgt
 • Waar je op moet letten tijdens een bezichtiging
 • Hoe je een woning kan beoordelen
 • Wat de slimme onderhandelingstechnieken zijn
 • Hoe je “veilig aankopen” kunt
 • Hoe het zit met de hele juridisch kant
 • Met welke aankoopkosten moet je rekening houden
 • Wat doe je als er achteraf gebreken in de woning zijn

Route tot aankoop
Naast de bovengenoemde onderwerpen leggen wij de hele “route tot aankoop” uit. Van de 1ste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Dan weet je precies met welke partijen je tijdens het aankooptraject te maken krijgt, hoe een bezichtiging in zijn werk gaat, wat je wel zegt en wat juist niet tijdens een bezichtiging. En we behandelen belangrijke zaken als: tijdsduur, tijdspad, omgaan met verkoopmakelaars, bijkomende kosten, en belastingvoordelen.

Geschikt voor iedere koper
De masterclass is bedoeld voor kopers die:

 • aan het oriënteren zijn en zich nu alvast goed willen voorbereiden
 • al een tijdje aan het zoeken zijn, maar hun huis nog niet hebben gevonden of hebben kunnen aankopen

Deze inspirerende en leerzame avond is een fantastische mogelijkheid om je goed te laten informeren en frisse ideeën op te doen over hoe je van de aankoop van jouw huis of appartement een echt succes te maken.

Aanmelden
Voor geïnteresseerden die zich nu als early bird inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. Inschrijven voor de Masterclass op 22 november 2017 kan ook door het sturen van een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over Mark Teeuwissen
Ik ben makelaar, docent en schrijver en geef regelmatig lezingen en masterclasses over verkopen en aankopen van woningen. De afgelopen jaren heb ik enkele honderden particuliere verkopers geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Met mijn verkoopkennis en jarenlange ervaring heb ik een innovatieve visie ontwikkeld over hoe je het beste je huis kunt verkopen. Ik ben de schrijver van het praktische boek “Je huis verkoop je zo” waarin ik uitleg wat de zes sleutelfactoren van een succesvolle verkoop zijn en hoe jij je eigen verkoop kunt organiseren. www.jehuisverkoopjezo.nl.

Daarnaast heb ik Makelaardij 3.0 opgericht. Een makelaar, nieuwe stijl, waarbij de volledige verkoop en aankoopservice als losse modules is opgebouwd. Hierdoor kan jij als koper of verkoper altijd zelf je eigen dienstverlening samenstellen. Niks meer en niks minder! www.markteeuwissen.nl.

Over Vincent Gooijer
Waar de grote banken vaak bezig zijn met de grote massa heb ik gemerkt dat mijn persoonlijke en goede begeleiding als zeer prettig wordt ervaren door mijn klanten.http://gooijerhypotheken.nl

Tijdstip en Locatie
De Masterclass vindt plaats op 22 november 2017 en start om 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Opleidingslocatie: Haardstedelaan 16, 1271NM Huizen. Mail mij op info@markteeuwissen.nl of bel mij op 035-2031477.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Haardstedelaan 16

1271NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen